bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Sledeci korak, je da to uvidis...Jel moze dokaza u prilog i to redosledno- kako sam to pokazao da nisam smiren i kada nisam priznao OCIGLEDNU gresku ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledeci korak, je da to uvidis...Jel moze dokaza u prilog i to redosledno- kako sam to pokazao da nisam smiren i kada nisam priznao OCIGLEDNU gresku ?
Nema problema,samo mi ti daj dokaze...nije valjda da ocekujes da ti verujem na casnu rec ?Sledeci korak, je da to uvidis...
Jedno je da ne čestitaš nekome praznik. Drugo je da kreneš da mu objašnjavašНека честита Бадњи дан онај ко мисли да треба.
Aksiomi se ne dokazuju. Hriscanstvo je samo 10% Biblija. Nemate vi skolu duhovniosti, pa se ponasate ko advokati.Nema problema,samo mi ti daj dokaze...nije valjda da ocekujes da ti verujem na casnu rec ?
Optuzio si me stoga je red da izneses dokaze a kako cu ja na toga reagovati bice svakako pojen vise ili manje na kontu mog profila.
Dakle ???%
Њихов избор да то раде.Jedno je da ne čestitaš nekome praznik. Drugo je da kreneš da mu objašnjavaš
da taj praznik ne treba da slavi, a posebna vrsta egoizma je potrebna da mu na
njegov praznik čestitaš svoj praznik. Kao, dođeš prijatelju na slavu i kažeš mu
''srećan mi rođendan, a ta tvoja slava je nebitna''.
Taaaako je.Jedno je da ne čestitaš nekome praznik.
A kada sam ja to nekome krenuo bezrazlozno objasnjavati,jel me mozes citirati !??Drugo je da kreneš da mu objašnjavaš
A sad ti mene tumacis u stilu "jes da nije rekao ali je to sigurno mislio " !??????????da taj praznik ne treba da slavi, a posebna vrsta egoizma je potrebna da mu na
njegov praznik čestitaš svoj praznik. Kao, dođeš prijatelju na slavu i kažeš mu
''srećan mi rođendan, a ta tvoja slava je nebitna''.
...opet neki novi info sa pijace...ulice,,kafane !??Aksiomi se ne dokazuju. Hriscanstvo je samo 10% Biblija. Nemate vi skolu duhovniosti, pa se ponasate ko advokati.
Biblija ili rimsko pravo, sve jedno, kada vam Biblija samo sluzi da opravdate svoje greske.
Znak duhovnosti i viseg stanja svesti, je sposobnost da uvidi svoje greske....opet neki novi info sa pijace...ulice,,kafane !??![]()
Ako uopste rade...Њихов избор да то раде.
Nije izborЊихов избор да то раде.
Srecna Nova godina i tebi a zelim ti ujedno da ti se ispune sve zelje kao i one o konacnom razvoju tvoje dugoocekivane domace kulture...Nije izbor
Za pravoslavne vernike ovo je veoma važan praznik i ako ne želi da čestita, ne mora ali da provocira je veoma degutantno, što ti kao moderator ne treba da dozvoliš.
Robivekovo (ne)vaspitanje neću ni da komentarišem
Ti nemaš pojma koje su moje željeSrecna Nova godina i tebi a zelim ti ujedno da ti se ispune sve zelje kao i one o konacnom razvoju tvoje dugoocekivane domace kulture...
I,kako planiras da resis taj tvoj problem ?ego zeli da ujeda, ego zeli da se dokazuje, ego zeli da mu se klanjaju, ko besan pas.
Ma neka ipak on nas voli čim konstantno visi na Srpski forum a ne Makedonski gde su većinski vernici pravoslavciego zeli da ujeda, ego zeli da se dokazuje, ego zeli da mu se klanjaju, ko besan pas.
Vec mi lepse,bas ti hvala na cestitci.Ti nemaš pojma koje su moje želje
I tebi želim srećan Badnji dan i predstojeći Božić, neka ti Bog podari zdravlja, lepšeg ponašanja,biće ti odmah lepše u životu
On ga rešio a kako ćeš rešiti ti kod sebe taj problem?I,kako planiras da resis taj tvoj problem ?
Pa trudicu se nekako,korak za korakom,nije to lako ali je bitno primetiti i odluciti se za akciju...nego sta ces ti kad jos nisi stigla do tu fazu !?On ga rešio a kako ćeš rešiti ti kod sebe taj problem?
Do tU fazU neću nikako stićiPa trudicu se nekako,korak za korakom,nije to lako ali je bitno primetiti i odluciti se za akciju...nego sta ces ti kad jos nisi stigla do tu fazu
ne vidim da imam taj problem.I,kako planiras da resis taj tvoj problem ?
...ali zato vidis da ga drugi imaju,zar ne ?ne vidim da imam taj problem.
Nista nisam komntarisao osim sebe......ali zato vidis da ga drugi imaju,zar ne ?![]()