Dijabetes tip 1 ili 2 ?Frikin zaboravljanje se ne desava, osim ako nesvesno ne odradis neku radnju. Tako mi se danas desilo da se ne secam
da sam udario vecernji insulin. Udario sam ga 100%, ali jednostavno, preslo u naviku, pa radim nesvesno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dijabetes tip 1 ili 2 ?Frikin zaboravljanje se ne desava, osim ako nesvesno ne odradis neku radnju. Tako mi se danas desilo da se ne secam
da sam udario vecernji insulin. Udario sam ga 100%, ali jednostavno, preslo u naviku, pa radim nesvesno...
2Dijabetes tip 1 ili 2 ?
Samo pazljivo i sto vise fizicke aktivnosti,pokusaj se prebaciti na integralne zitarice ukljucujuci i takvog hljeba ( najbolje ako je moguce da je to domaci) i pokusaj smanjiti crveno meso na racun piletine i ribe ( mada i sa ovim ne preteruj ).
zaginuo na politici...nisam dobro poznavao pravilnikšto su hm337 spucali?
sem u Otkrivenju koje je čista psihodelija i po mnogima ne zaslužuje da bude u Bibliji broj 666 se pominje u Bibliji samo u vezi Solomona koji je ubirao toliki porez neki u zlatnicimana strani 666 je ova kafana..dajte kucajte da oteramo sotonu![]()
1. Carevima 10,14 | A zlata što dohođaše Solomunu svake godine, bješe šest stotina i šezdeset i šest talanata, |
666 ima visestruko znacenje u okultizmu, ali je zapravo ekstenzija broja 6, koji pretstavlja Suncesem u Otkrivenju koje je čista psihodelija i po mnogima ne zaslužuje da bude u Bibliji broj 666 se pominje u Bibliji samo u vezi Solomona koji je ubirao toliki porez neki u zlatnicima
1. Carevima 10,14 A zlata što dohođaše Solomunu svake godine, bješe šest stotina i šezdeset i šest talanata,
E sad naša crkva kaže da je to bio sveti car Solomon...sa haremom od 700 žena i sa porezom od 666 zlatnih talanata nešto nisam siguran da je s pravom svrstan u svetitelje....
neka politička organizacija?zaginuo na politici...nisam dobro poznavao pravilnik
https://forum.krstarica.com/threads/obavestenja-o-prekrsajima-korisnika.974292/page-20#post-48141832
otvorio sam temu o Mi glas iz naroda i tamo naveo gde skupljaju potpise.. po pravilniku nije dozvoljeno organizovanje..tema je obrisana posle desetak dana postojanja a ja dobio C3....ok...pogrešio sam...nisam pročitao pravilnikneka politička organizacija?
Zanosis se previse. Ti ljudi koje podrzavas su zveze Hepija.otvorio sam temu o Mi glas iz naroda i tamo naveo gde skupljaju potpise.. po pravilniku nije dozvoljeno organizovanje..tema je obrisana posle desetak dana postojanja a ja dobio C3....ok...pogrešio sam...nisam pročitao pravilnik
videh ko su, to nestorović. pa admini se ježe od njega. nije ni čudo što su te odma upucaliotvorio sam temu o Mi glas iz naroda i tamo naveo gde skupljaju potpise.. po pravilniku nije dozvoljeno organizovanje..tema je obrisana posle desetak dana postojanja a ja dobio C3....ok...pogrešio sam...nisam pročitao pravilnik
...a tebi vec smrklo na forumu...!?DVeče svima
Je je...a tebi vec smrklo na forumu...!?![]()
u paklu smo i zauvek ćemo tu ostati..Još ste na srani 666..moracemo to da ispravimo![]()
To,, svi koji su vernici, da izdrzavaju crkvu, koji to nisu, da ne placaju nista. Ali nema ono ateisti da krste decu i te fore,
Nema lepse do Zemlje, da nije ljudi bio bi Raj, ovako sami sebi pravimo pakao...u paklu smo i zauvek ćemo tu ostati..![]()