- Poruka
- 108.829
Ma ja se šalim,zna Stancosurove ste![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja se šalim,zna Stancosurove ste![]()
A kaj si mi sade spomenua Stanka?Ma ja se šalim,zna Stanco
hvala Salić@☆Aždaha☆ večeras na sci fi u 8 počinje serija charmed (dve epizode)
pa ima više od deset godina sam je gledao. i pre mesec dana pomislim baš bi bilo dobro da je ponove. i etohvala Salić![]()
Ja nisam gledala, zamisli!pa ima više od deset godina sam je gledao. i pre mesec dana pomislim baš bi bilo dobro da je ponove. i eto
moram da pazim šta poželim![]()
meni se dopalo. glumci su tu naših godina i eto i prilike da se i tih godina prisetimo s obzirom da je serija iz 98-meJa nisam gledala, zamisli!
Eto lepe prilike
То је у оном фазону, да код напада медвједа помаже кад се правиш мртав, али код жена не помаже ни мало.
a ona se jadna potrudila i znakovni jezik zbog njega da nauči,То је у оном фазону, да код напада медвједа помаже кад се правиш мртав, али код жена не помаже ни мало.
Црногорац?a ona se jadna potrudila i znakovni jezik zbog njega da nauči,
pa posle i razvod ona da pokrene.. Taj baš ni za šta u životu
nije bio sposoban, pa ni da se ljudski razvede.
kukavica..Црногорац?![]()
Их каква си, ето видиш да има истине у оном са медвједима.kukavica..
ja se ne bih razvela nego bih ga šamarala dok je živ..
a pa mene bi on naterao da ga šamaram..Их каква си, ето видиш да има истине у оном са медвједима.
А јеси ли размишљала шта га је натјерало на то, да није мало превише звоцала?![]()
А самоконтрола у воду?a pa mene bi on naterao da ga šamaram..nisam ja kriva..
Zene zvocaju ne bez razloga...Их каква си, ето видиш да има истине у оном са медвједима.
А јеси ли размишљала шта га је натјерало на то, да није мало превише звоцала?![]()
Dobar dan, nisam primetiošto su hm337 spucali?
https://forum.krstarica.com/threads/kajinov-grad.988288/#post-48135273Dobar dan, nisam primetio