bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
I dalje nisam naisao na bolju molitvu od Oce Nas. Ove stare su materijalisticke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molitva se ne trazi,ona se ne recituje nego izlazi iz srca svakog coveka koji je voljan da se obrati svom Stvoritelju.I dalje nisam naisao na bolju molitvu od Oce Nas. Ove stare su materijalisticke...
Moji bogovi su zena, dete, otac, majka i brat. Molim se da izbacim misli iz glave... svakako da cuMolitva se ne trazi,ona se ne recituje nego izlazi iz srca svakog coveka koji je voljan da se obrati svom Stvoritelju.
Dakle radi se o tipicnom razgovoru u kome je bitna svesnost ko si i Kome se obracas,zasto se obracas i sta ti znaci taj razgovor.
..u tom smislu Bogu se ne obracamo samo kad imamo potrebe vec i kad zelimo izraziti zahvalnost,podeliti licno iskustvo i t.d.
lično iskustvo ne moraš da deliš...zna Bog bolje od tebe šta se desilo u tvom životu i zašto i šta ti misliš i osećaš u vezi toga......Molitva se ne trazi,ona se ne recituje nego izlazi iz srca svakog coveka koji je voljan da se obrati svom Stvoritelju.
Dakle radi se o tipicnom razgovoru u kome je bitna svesnost ko si i Kome se obracas,zasto se obracas i sta ti znaci taj razgovor.
..u tom smislu Bogu se ne obracamo samo kad imamo potrebe vec i kad zelimo izraziti zahvalnost,podeliti licno iskustvo i t.d.
...ako je tako onda Bog svakako zna i sta ti treba zar ne...!?lično iskustvo ne moraš da deliš...zna Bog bolje od tebe šta se desilo u tvom životu i zašto i šta ti misliš i osećaš u vezi toga......
a ti ga otvaraš tako što stalno moliš za nešto?...ako je tako onda Bog svakako zna i sta ti treba zar ne...!?
Zna bukvalno sve o tebi ali ipak - ocekuje da mu se obratis otvorivsi mu srce "sa unutrasnje strane".
Inace,ne moras ti nista kada je rec o molitvi,nista nije moralno...ali je takodje sve dozvoljeno stoga ostaje da se svako srce otvori Bogu onako kako oseca da treba.
Da,izmedju ostalog i zahtevi su deo mojih molitvi.a ti ga otvaraš tako što stalno moliš za nešto?
dobro veče Maksodobro vece, jos 40 minuta![]()
Nista,"...samo da ti cuje glas"...
da zaključaš temu koju je sredoje ispamovao i kršio pravilnik.
pudliceNista,"...samo da ti cuje glas"...![]()
...ako smem primetiti,cini se da si "greskom" kucnuo slovo E umesto slovo A na kraju ali cu biti djentlemen i necu sitnicariti nego cu se ponasati da si napisao "kako treba".pudlice![]()
pudlo?...ako smem primetiti,cini se da si "greskom" kucnuo slovo E umesto slovo A na kraju ali cu biti djentlemen i necu sitnicariti nego cu se ponasati da si napisao "kako treba".
Drago mi je,ja sam robivek.![]()
...ne,ne,opet greska,kad se pretstavljas onda se u ovom slucaju definitivno koristi slovo A na kraju imenice ( koja je u tvoj slucaju licna)...pudlo?
cepaš se ko čkapi na nove gaće...ne,ne,opet greska,kad se pretstavljas onda se u ovom slucaju definitivno koristi slovo A na kraju imenice ( koja je u tvoj slucaju licna)...
...daaaaj molim te saberi se,neprijatno mi da ja koji jedva ponekad "ubodem"nerki padez - tebe ucim kako se pise/govori kako treba..![]()
Pa u tome i jeste lepota kad se smejes nekome koji je nesto lupio pa mu se to vratilo kao bumerang...cepaš se ko čkapi na nove gaće
a ni ne znaš zašto uopšte![]()
Pa u tome i jeste lepota kad se smejes nekome koji je nesto lupio pa mu se to vratilo kao bumerang...![]()
Ma jok ,nisam nego ponekad prosto ne mogu odoleti prilici da se malo nasalim...baš si zajebant