- Poruka
- 77.429
subota jeMa jok ,nisam nego ponekad prosto ne mogu odoleti prilici da se malo nasalim...![]()
koliko beše postova moraš danas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
subota jeMa jok ,nisam nego ponekad prosto ne mogu odoleti prilici da se malo nasalim...![]()
Ispunio sam normu, nego hajde za mene "razumljivo" ali sto si se ti zalaufao sa pisanjem,da se ne spremas mozda za krstenje kod subotara pa da ti urgiram za termina !?subota je
koliko beše postova moraš danas?
Ako cuju da si vegetarijanac, eto njih da te vrbujuBravo subotarčiću, biće od tebe subotarčina![]()
ma robija krka čvarke dok forumaši garant.Ako cuju da si vegetarijanac, eto njih da te vrbuju![]()
Ne znam kako si uopste stekao takav utisak ali evo,da se ne "penis"uzalud - ja postujem Bozje zapovesti koje brane konsumaciju necistog mesa mada u generalnom smislu jedem samo malo piletine i malo ribe.ma robija krka čvarke dok forumaši garant.
on je lukavu
pardon "lukavi"
Ne znam kako si uopste stekao takav utisak ali evo,da se ne "penis"uzalud - ja postujem Bozje zapovesti koje brane konsumaciju necistog mesa mada u generalnom smislu jedem samo malo piletine i malo ribe.
Vise smo na vocu i povrcu i to mi nekako vise prija.
Као да је мало " неиживљен".
https://forum.krstarica.com/threads/zasto-ne-treba-jesti-svinjetinu.976166/post-48008875Као да је мало " неиживљен".![]()
Stanco!Veliki pozdrav.
Jedna osoba na forumu me je zvala Stanco, ali nije bila Azdaha.Stanco!![]()
Agata možda?Jedna osoba na forumu me je zvala Stanco, ali nije bila Azdaha.
pa dokle ćeš više da oživljavaš..Izgleda da je Jasna videla da sam *oziveo* pa je pobegla sa Foruma.![]()
Pa to sam ja!Jedna osoba na forumu me je zvala Stanco, ali nije bila Azdaha.
Pa sve dokada me ti budes ukopavala.pa dokle ćeš više da oživljavaš..![]()
Veliki pozdrav i tebi. Pa da, uvek si bila fina prema meni. Nisi kao Ona, trenutno prisutna.Pa to sam ja!
Agatha = Aždaha
I uvek sam bila aždaja, nego si mi drag pa sam bila fina
Možeš je zvati Clara, najbukvalnije isto znači!Veliki pozdrav i tebi. Pa da, uvek si bila fina prema meni. Nisi kao Ona, trenutno prisutna.Ni njeno ime ne mogu da pomenem.
A moze li NoClara, ili tako nekako, jer mi ona bas i nije jasna.Možeš je zvati Clara, najbukvalnije isto znači!
znači sledeći put da te kremiram..Pa sve dokada me ti budes ukopavala.![]()
Prvo glogov kolacznači sledeći put da te kremiram..![]()
znači sledeći put da te kremiram..![]()
surove stePrvo glogov kolac
pa daj ti neki predlog..surove ste![]()