Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A sto je dozvoljen izvor? Manastiri diljem Srbije i njihove verzije povjesti ?
Daj listu ajde kad si vec revnitelj toliko Srpski ni Draza ti ne moze dodat vode.
na istoriji knjige i naučni radovi su poželjni kao izvor...tamo su rasprave umele da budu jako stručne i detaljne....
nego vidi pre neki dan si Glasniku rekao iz čistog mira da je glup, sad smo ja i sale s deficitom u mozgu...ne znam dal kapiraš da nije ok takve stvari pričati ljudima....ti si se svojevremeno uvredio kad sam stavio smajli na neki Gogilin post koji se ticao tebe...nekako stičem utisak da si previše osetljiv kad si ti u pitanju a sasvim neosetljiv kad su drugi u pitanju...

na istoriji knjige i naučni radovi su poželjni kao izvor...tamo su rasprave umele da budu jako stručne i detaljne....
nego vidi pre neki dan si Glasniku rekao iz čistog mira da je glup, sad smo ja i sale s deficitom u mozgu...ne znam dal kapiraš da nije ok takve stvari pričati ljudima....ti si se svojevremeno uvredio kad sam stavio smajli na neki Gogilin post koji se ticao tebe...nekako stičem utisak da si previše osetljiv kad si ti u pitanju a sasvim neosetljiv kad su drugi u pitanju...
ma da svetac forumski :D

:rtfm:
F-ul1h3XEAAmrMI

Па рецимо да. Паметније би ти било да читаш житија светитеља и историју манастира него што хулиш на православно хришћанство.
Koje li teoloske nebuloze,osudio si se uzdici svoje versko ubedjenje na rangu Boga nebeskoga ( i Njegovog zakona ) pa si poceo sa tvrdnjom da se moze HULITI na pravoslavlje...!!!
...uzas,teoloski dilentantizam i verska nepismenost,a rekao bih cak i HULA NA BOGA !!! :(

Poslednja izmena:
Kad netko izricito podcrtava da je dobro da Pravoslavac moderira pdf religiju a drugi zastitnik te tjera u drugu drzavu sto se ima dalje o tome...
Izvini bato ali si ovaj put preterao - Maki je odlican moderator i smatram da su ti sve primedbe na tom planu potpuno neosnovane !
...e sad to sto je u tome dobar ne cini ga i dobrim teologom stoga kako vidis,veoma cesto iznosi razno razne novotarske stogodarije ali ga trebamo prihvatiti takvog kakav jeste i to je to,
Dakle postuj "pravila kuce"kako se ne bi cesto odmarao u banovini,toliko od mene.

Kad netko izricito podcrtava da je dobro da Pravoslavac moderira pdf religiju a drugi zastitnik te tjera u drugu drzavu sto se ima dalje o tome...
pa dobro je da pravoslavac bude domaćin na pdfu religija u pravoslavnoj zemlji...Maki napreduje u moderisanju....krenuo je bez iskustva i u početku je brisao svašta ali moj uitisak je da postaje dosta tolerantniji s vremenom

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back