Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde je tip došao sa drugim nalogom, predstavio se kao neko drugi i objavio da je umro
Ljudi ovde na pdf religija pisali mu posvete a on živ i zdrav. Ima svašta zato ne uzimaj ništa zdravo za gotovo
a bila je i lada koja nije lada sa par klonova već navodno njena ćerka i njen klon me obavesti da je lada preminula. meni u srcu postade žao.
otvoriše čak i temu da se izjavljuje saučešće.

više se ne zna ko je ko

sad pročitah da je i @eremita pokojni :confused:

Nisu. Adventisti jesu na svoju ruku ali nema u njihovoj teologiji bilo šta što ih čini ekstremistima. EGW je bila jako oštra prema svojim protivnicima i častila ih je uvredama i epitetima ali nije to prelazilo u fizičke napade.
Da, ali ovi danas su se izmetnuli jer i ne čitaju šta je baba pisala. Samo znaju da je baba neka ugrožena svetinja koju treba braniti do poslednjeg atoma megabajta.

A sa "otpadom" bilo kako, dok god pušta moderacija. Sad te testiraju u tom smislu ali do skora si im bio i lažov i glup...

Da, ali ovi danas su se izmetnuli jer i ne čitaju šta je baba pisala. Samo znaju da je baba neka ugrožena svetinja koju treba braniti do poslednjeg megabajta.

A sa "otpadom" bilo kako, dok god pušta moderacija. Sad te testiraju u tom smislu ali do skora si im bio i lažov i glup...
opasna je to ekipa, zato nikad neko od njih ni ne može ovde biti moderator jer bi rasturili pdf.
a naročito subotom divljaju

@Maki! Mogao bi otključati temu o Elejni pa plasirati još neke činjenice o njenom učenju ako ima šta.

Čisto da vidiš šta je internet teror, po glasnikovim reakcijama? Da se kladimo da će početi da preti i fizičkim obračunom?
Opet će se tema pretvoriti u vrijeđanje i off topičarenje.

opasna je to ekipa, zato nikad neko od njih ni ne može ovde biti moderator jer bi rasturili pdf.
a naročito subotom divljaju
Ne mora značiti. Vjerujem da su mnogi mislili tako i za mene. :D

svaka tema se pretvori u vredjanje ili off topik
ne treba biti ni toliko krut
pogotovo što je krstarici bitno samo da se piše može bilo šta i klikće na reklame
Krstarici možda i jeste ali meni nije. Nisam baš objeručke prihvatio poziciju zelenog ali kad već jesam onda neću dozvoliti da se Religija i duhovnost pretvori u spamaonicu.

Krstarici možda i jeste ali meni nije. Nisam baš objeručke prihvatio poziciju zelenog ali kad već jesam onda neću dozvoliti da se Religija i duhovnost pretvori u spamaonicu.
Čelnicima krstarice je bitna krstarica a ne ti.
Evo ti prost primer
Banuješ nekoga i on se posle pet minuta opet pojavi sa klonom.
Čemu ban ako time ne postižeš ništa?
Većina nas je ovde nosila zelenu boju i nikome od nas nisu oni skinuli tu funkciju već se to uradilo na naš sopstveni zahtev, tako da svi znamo kako sve ovo funkcioniše.
To što ti želiš na ovom forumu je čista utopija
Kad malo bolje pogledaš a i ne možeš ovaj forum pretvoriti u neki ozbiljan kao što je možda baš neki tipičan verski forum jer su ti ovde diskutanti oni što idu i na pdf religija da morališu a onda se prešaltaju na ljis da doprinesu po koju :D

administracija zna
možeš da vidiš da sam ih predlagao i to baš bio uporan.
svi koji su problematični korisnici nemaju pristup. uđi na tu temu i vidi
od tri američkih vernika koji učestvuju na ovaj pdf sva tri problematična :D
jednom je i zabranjen pristup ej u kafani :hahaha:
Zato je najbolji moderator neko ko je pasivan član na podforumu koji moderiše.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back