Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Stiče se utisak da vam je on na piku.A ni da priča istinu. Ali je pričao sam, bez pitanja. Zato se i diskutuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stiče se utisak da vam je on na piku.A ni da priča istinu. Ali je pričao sam, bez pitanja. Zato se i diskutuje.
Što? Jel se žalio da ga proganjaju po kafani?Stiče se utisak da vam je on na piku.
Takoreći, babin novo, jel da?Ovo je tako prostacki da nije ni za kafanu...
NeElenomanija vlada forumom.
Pa kad je baba bila opasna. Vidi samo kakav je ovaj glasnik...Elenomanija vlada forumom.
Stiče se utisak da vama smeta kad se o EGW priča. Burno reagujete.Ne
To su vernici neke crkve?
Nece da kaze koje?
A dobro razumi da je to za njega veliki autoritet.Pa kad je baba bila opasna. Vidi samo kakav je ovaj glasnik...
U pravu si to sa crkvom i hrišćanstvom nema veze. Samo sa idolopoklonstvo.Ne
To su vernici neke crkve?
Nece da kaze koje?
Šta ja imam sa tim? Jesam ga ja terao da proda veru za babu?A dobro razumi da je to za njega veliki autoritet
Zar on nije rođen ko adventista?Šta ja imam sa tim? Jesam ga ja terao da proda veru za babu?
Nije ali stiče se utisak da nije baš drag.Što? Jel se žalio da ga proganjaju po kafani?
Sam je pričao da nije. Ni on ni Robija. Mnogo su kukali tokom krštenja i tražili babu...Zar on nije rođen ko adventista?
Nije vjerski boj Gogili. Upravo suprotno.Malo je tema pa se i ovde pravi verski boj
Zaista ima fanatika koji čak ni na ovakvoj temi ne znaju da se opuste
Robi je sa 23 postao adventista.Sam je pričao da nije. Ni on ni Robija. Mnogo su kukali tokom krštenja i tražili babu...
Jeste, babini su ko Hamaš. Ne daj ti bože da pored glasnika u tunelu priđeš noću...Malo je tema pa se i ovde pravi verski boj
Zaista ima fanatika koji čak ni na ovakvoj temi ne znaju da se opuste
To je zadojeni na babu...Dal je oženjen ili ne komentarišeš da se nikog ne tiče a onda baš ti nastavljaš o njegovoj privatnosti da raspravljašZar on nije rođen ko adventista?
Ali je kršten kao pravoslavac i vikao subota,subota!!!Robi je sa 23 postao adventista.
A kako je to raspravljam o njegovoj privatnosti kad je sam rekao da se sa 23 "biblijski krstio". Ja ne spekulišem je li to istina.Dal je oženjen ili ne komentarišeš da se nikog ne tiče a onda baš ti nastavljaš o njegovoj privatnosti da raspravljaš![]()
Ovde je tip došao sa drugim nalogom, predstavio se kao neko drugi i objavio da je umroA kako je to raspravljam o njegovoj privatnosti kad je sam rekao da se sa 23 "biblijski krstio". Ja ne spekulišem je li to istina.
A nisu baš takvi. Jesu internet ratnici ali nisu IRL takvi.Jeste, babini su ko Hamaš. Ne daj ti bože da pored glasnika u tunelu priđeš noću...To je zadojeni na babu...
Ovde je tip došao sa drugim nalogom, predstavio se kao neko drugi i objavio da je umro
Ljudi ovde na pdf religija pisali mu posvete a on živ i zdrav. Ima svašta zato ne uzimaj ništa zdravo za gotovo

![]()
![]()
Ko je ta legenda
A dobro to je neki ekstremni slučaj. Vjerujem da većina nije takva.Posle se pojavio sa drugim nickom ali ga forumaši prepoznali i pljuvali. Mesecima je lagao da je smrtno bolestan i na kraju proglasio sopstvenu smrt da vidi kako će ljudi reagovati. Po meni garant je imao nrki psihički problem.
Ovde se ljudi na neki način zbliže pa je bilo i onih koje je bilo baš iskreno žao.
Surovo se poigrao zato je na kraju odstranjen.
Pa sad jel jesu ili nijesu? Internet ratnici se u ovom veku računaju kao teroristička formacija.A nisu baš takvi. Jesu internet ratnici ali nisu IRL takvi.