Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako su Srbi u Osmanskom carstvu obnovili Pećku patrijaršiju, a grčki
sveštenici su na to bacli anatemu. Hm..
Нису само Срби, већ и Турци Соколовићи обновили...

Ти Грци што су укинули патријаршију, укинули су прво грчке побожне владике, увођењем симоније као неопходне за дозволу и потврду од Порте...

Баш је свети Никодим разобличавао Фанариоте (Грчке банкаро-епископе), тврдећи да су богати Грци сами саветовали Порту да даје дозволе епископима у Царевини... Зато разликуј кварне Грке који корумпирају све чега се довате, од Светих Грка, који обоже и просвете све чега се дохвате, глупо је генерализовати слојевиту тему

Robi u fazonu:

Mirises na nju
zoves je u snu
sve vise si njen
ti si zaljubljen
Eto,poceo si i da pevas o njoj...znao sam ja,bilo je to samo pitanje vremena,verska ljubav te potpuno obuzela... :D
...adventisti mogu da se zastide od tvoje prisnosti sa knjigama EGW ... :mrgreen:

Nego nek se viri oro u takve svrhe,da malo smanjimo ambijentalnu temperatruru.

Tehničko pitanje...

Zbog čega su u poslednje vreme sve fotke na forumu ovakav mutljag? Eno gledam na temi "prorokovanje na klandži", pa nema jednog tiketa fotkanog da se vidi kako treba...

Sad ovde Gogilija, ko da je slikala mačora kad se onomad vratila mortus pijana iz kafane???
Sirota sam nemam pare za neki ultra giga fensi aparat da za tvoju dušu uslikam izoštrenu fotku mačke😱
Jel treba dobrovoljni prilog da organizujem 😁

За лаку ноћ свима:

"7. А мени си дао у срце радост већу него што је они имају, кад им роди пшеница и вино.
8. Ја мирно лежем и спавам; јер Ти, Господе, сам дајеш ми, те сам без страха
." (Псалам 4:7-8).

:hahaha:
F9b1K42W8AANECs

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back