Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Zašto se Maki spominje a Maki nit luk jeo nit luk mirisao? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Spremi se za oficijenu tužbu kod nadležnog organa... Nije da nisi upozoren.Zašto se Maki spominje a Maki nit luk jeo nit luk mirisao?![]()
Нису само Срби, већ и Турци Соколовићи обновили...Kako su Srbi u Osmanskom carstvu obnovili Pećku patrijaršiju, a grčki
sveštenici su na to bacli anatemu. Hm..
Треба имати мало поштеде, нису сви вични закључавањем зума пре фотографског кликаTehničko pitanje...
Sad ovde Gogilija, ko da je slikala mačora kad se onomad vratila mortus pijana iz kafane???
Ma i kod njega bio tvrdi da je sve u redu...pocecu da sumljam da me vi zapravo onako na salu saljete kod medicinske strucnjake bez ikakvih razloga...tako mi i treba kad sam vam poverovao na casnu rec...Ako si već gledao, onda i kod okuliste.
Ne bi se reklo, sad svaki fon ima AI kameru i kad se okine ne može da bude mutno.Треба имати мало поштеде, нису сви вични закључавањем зума пре фотографског клика
Zbog čega su u poslednje vreme sve fotke na forumu ovakav mutljag?
...pazite nevinasceta,sav "mirise na parfem" EGW a vamo se kune da pojma nema odakle mu to...Zašto se Maki spominje a Maki nit luk jeo nit luk mirisao?![]()
Eto,poceo si i da pevas o njoj...znao sam ja,bilo je to samo pitanje vremena,verska ljubav te potpuno obuzela...Robi u fazonu:
Mirises na nju
zoves je u snu
sve vise si njen
ti si zaljubljen

Sirota sam nemam pare za neki ultra giga fensi aparat da za tvoju dušu uslikam izoštrenu fotku mačkeTehničko pitanje...
Zbog čega su u poslednje vreme sve fotke na forumu ovakav mutljag? Eno gledam na temi "prorokovanje na klandži", pa nema jednog tiketa fotkanog da se vidi kako treba...
Sad ovde Gogilija, ko da je slikala mačora kad se onomad vratila mortus pijana iz kafane???
Sestro dobrovoljni prilog i za tebeViše i ne podižem slike sa telefona, jer mi treba vremena da ih prvo smanjim.
A imam drndoid star deceniju..možda su tada telefoni pravljeni sa boljim
kamerama.. šta znam..

Dobro večedobro vece![]()
ima mladež ko titoŠta se imaš meni izvinjavati
Kafanu si otvorila ti ja sam samo promenila naziv kada smo emigrirali iz one kafane
Pogledajte prilog 1436067
zato što se takve postavljajuTehničko pitanje...
Zbog čega su u poslednje vreme sve fotke na forumu ovakav mutljag? Eno gledam na temi "prorokovanje na klandži", pa nema jednog tiketa fotkanog da se vidi kako treba...
i uživa ko da je titoima mladež ko tito
sve za dž?i uživa ko da je tito![]()
Kasno si se setio da im cestitas,nedelja je pocela pred skoro tri sata..Sretna vam Subota Nedjeljari