ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 21.361
za razliku od tebe ja to priznajem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za razliku od tebe ja to priznajem

sam si rekao ovo je forum i ne može se znati ko je kakav u realiЈа никада нисам спорио да имам многобројне мане.
Није довољно само признати већ и радити на томе.

Видиш да можеш бити разумна кад хоћеш.sam si rekao ovo je forum i ne može se znati ko je kakav u reali
jedino što za tebe znam je da si previše u virtuelnom svetu a premalo u realnom al tvoja stvar
šta god ti izjavio za mene ja ću reći tako je, jer su retki oni koji mogu zaviriti u moj život a da su sa foruma![]()
vidiš kako izazivaš pa se posle pitaš šta te snašloВидиш да можеш бити разумна кад хоћеш.
Не суштински већ овдје на форуму. Каква си у РЛ мене апсолутно не интересује.vidiš kako izazivaš pa se posle pitaš šta te snašlo
ti meni kažeš vidiš kako možeš biti razumna
ti sebi daješ slobodu da mi uvijeno kažeš da sam suštinski nerazumna
dete za sve što napišeš očekuj reakciju od bilo koga kome uputiš neki post
uključi malo te tvoje vijuge možda ti onda bude lakši boravak ovde
a jelНе суштински већ овдје на форуму. Каква си у РЛ мене апсолутно не интересује.

Ево Гогили одговорићу ти и стављам тачку на ову расправу за вијек вијекова.mučki je da pokušavaš da isprovociraš nekoga a onda kada ti se adekvatno odgovori ta brišeš postove
ako nisi dorastao tome onda i ne počinji
samo pokazuješ kukavičluk i licemerje
Маки, Окачи јој само овај клип за осми март... ево решења...Крај приче.

to što tebi smeta moje mišljenje o tebi tvoja muka nije mojaЕво Гогили одговорићу ти и стављам тачку на ову расправу за вијек вијекова.
Од како сам дошао на овај форум ти си ме непрестано критиковала иако ја тебе ничим нисам провоцирао. Зашто? Јер водим расправе које се теби не свиђају. Не знам како си ти замислила да изгледа овај форум али ово је форум о РЕЛИГИЈИ и духовности. Дакле прича се о религији. То што се по теби расправе на религији можда своде на некакве двије поруке а остатак времена се проводи у "Кафани" је друга прича СА КОЈОМ ЈА НЕМАМ НИКАКВЕ ВЕЗЕ.

E ako je posećenost forumu zavisila od mene mora da sam značajnija i od makija koji ima pet ipo hiljada porukaТаквим својим приступом си само могла одбијати нове чланове. Дође неко пун ентузијазма да мало прича о религији и нека Гогили га стално поклапа што то ради на начин који њој не паше. Већина људи би отишла и рекла "а глупог форума".
Кад сам постао модератор нико се није бунио сем тебе и ДедеСтојана. Од самог почетка само провоцирате са надимцима (зунзара, мали, балавац) и вријеђате. Ти говориш да се проводи цензура а то ми не говоре ни људи са којима се "кољем" о религији. Цензура се проводи јер ти затрпаваш кафану дјетињастим увредама и пошалицама на нивоу основне школе. Да, ја сам муха зунзара, свака част супер шала. Не занима ме шта имаш против мене и да ли имаш,
jel se ti to zaljubiškaправила постоје и важе за тебе. Писао сам ти да према аетернум покажеш поштовање јер је и она члан ма колико некоме она сметала или не сметала. Нико па ни она не смије бити исмијаван по форуму. Откачила си ме. Добро, твој избор. Али правила и за тебе вриједе. Ради како хоћеш. Ја ти се више нећу обраћати али ћу сваки твој прекршај санкционисати.
Крај приче.

tupav neki likМаки, Окачи јој само овај клип за осми март... ево решења...
dobra noć i tebi Maksodobra noc![]()

A sad, laka tebi nocdobra noć i tebi Makso
odoh ja da spavam baš je kasno
čim nadjem vremena navratiću da se malo ispričamo, odavno nismo

Није тупав, него психопата и вероватно мизогени убицаtupav neki lik
Могуће, болест не бираnego zilote jesi to ti?

Гле симпатичног орла....Zilot kad je bio mali..
За телефонNeće daleko. Vezan je..![]()

Vaskrsao zilotЗа телефон
Dobro večeDobro jutro!![]()