- Poruka
- 89.439
A ti bi nešto mlado?..sta je bre ovo,gde ja zalutah - sve sami dinosaurusi ovde,ja mislio neko izabrano mlado drustvo kad ono...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti bi nešto mlado?..sta je bre ovo,gde ja zalutah - sve sami dinosaurusi ovde,ja mislio neko izabrano mlado drustvo kad ono...

ooo Robi, zar i ti brate.hoceš mladoZapravo nisi ga definitivno potrosila jer smo imali ovde prilike da veoma cesto primecujemo tvoj glumacki talenat...nekako ti uloga "zainteresovana za religiju" prirasla za srce mada si se takodje jako dobro snalazila u ulozi "zenskog Ramboa"...

Eeeee ovo je vec komplimenat na nivou...kako nisam..ja tebe ovde dozivljavam kao moju drugaricu

...cuj,neki kazu s kim si takav si stoga...A ti bi nešto mlado?

sta je za tebe mlado ako mi nismo..sta je bre ovo,gde ja zalutah - sve sami dinosaurusi ovde,ja mislio neko izabrano mlado drustvo kad ono...

Духовита си ко виц на сахрани...kako nisam..ja tebe ovde dozivljavam kao moju drugaricu
...takodje izabrano "drustvo"...tako mi bar reko psihijatar na zadnjoj kontroli...Koliko vas ima u tvojoj glavi?

Zato si ti na Makija navalio?...cuj,neki kazu s kim si takav si stoga...
prvi put cujem ovakvu mudrot....kakav je to vic na sahrani..Духовита си ко виц на сахрани...
...ma nisam svalerke mi, zapravo ja sam taj koji ne moze glavu da okrene od njega,odmah "baca neki noz" i to po pravilu - u ledja..sto ce reci - sve vreme sam u defanzivi !!!Zato si ti na Makija navalio?

Неприкладан, као твој покушај зреле комуникацијеprvi put cujem ovakvu mudrot....kakav je to vic na sahrani..
ne znam..kod mene to drugarica sa drugaricom i drug sa drugom ne prolaziEeeee ovo je vec komplimenat na nivou...
...bas ce da mu "ucvrsti" samopouzdanje,narocito ako je single pa je mozda planirao da neku "startuje" veceras...

kad sam ja kratka to je prikladno, a kad je tebi kratak to je neprikladno.. hm..Неприкладан, као твој покушај зреле комуникације

Јадан ти, у цвету старости залутао.....sta je bre ovo,gde ja zalutah - sve sami dinosaurusi ovde,ja mislio neko izabrano mlado drustvo kad ono...

a tvoja komunikacija je zrela kao zrela bananaНеприкладан, као твој покушај зреле комуникације
...pojasnio sam to vec Jasni - s kim si takav si stoga mi definitivno prija mlado drustvo...ako ne drugo bar nek budu "mladi duhom"i to se racuna...ooo Robi, zar i ti brate.hoceš mlado

...eeee sad je bukvalno spreman za akciju sarmiranja..,kad sam ja kratka to je prikladno, a kad je tebi kratak to je neprikladno.. hm..

Па, ко да ти објашњава нецртану границу пристојне шале по старе дане и у старом чопору...kad sam ja kratka to je prikladno, a kad je tebi kratak to je neprikladno.. hm..
jasno je za mene, jasnu i makija da ti prija ali nije jasno za zilota..on je iz prošlog veka koliko znam...pojasnio sam to vec Jasni - s kim si takav si stoga mi definitivno prija mlado drustvo...ako ne drugo bar nek budu "mladi duhom"i to se racuna...
On ti je mačo tip. Šarmira ovako...eeee sad je bukvalno spreman za akciju sarmiranja..,
Psiholoski motivisan do daske..
...jos ako si ga pogodila u neku slabu tacku tek onda...

a tvoja komunikacija je zrela kao zrela banana

...ma vidis da se "decko"dobro snalazi,mozda slucajno ostao bez adekvatne duzine i zrelosti ali je to prihvatljiva kolateralna steta...jasno je za mene, jasnu i makija da ti prija ali nije jasno za zilota..on je iz prošlog veka koliko znam

pa da..trebao si jos posle dnevnika i šolje mleka na spavanje..ne bi sada zevao
Eeeeh sta ti je stara skola,nikad "praznih ruku"...On ti je mačo tip. Šarmira ovako

...eeee sad je bukvalno spreman za akciju sarmiranja..,
Psiholoski motivisan do daske..
...jos ako si ga pogodila u neku slabu tacku tek onda...