dekapitare
Iskusan
- Poruka
- 5.529
u luciferu mihajlo negativac, ovde pozitivac a gavrilo negativac.
pogledaću
pogledaću
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu u ovom niti jedan nije skroz u pravu ima sintezu gradje zato je jaka serijau luciferu mihajlo negativac, ovde pozitivac a gavrilo negativac.
pogledaću

ti si moj drug Maksoko sam ja? void

Ти си жртва Миље Вујановићko sam ja? void
ko sam ja? void
vas dvoje ste mi sumnjivi odavnoti si moj drug Makso![]()
ja prvo pročitala opičimvas dvoje ste mi sumnjivi odavno
ja mislio gogilli da muvam kad ono prc, sad moram jasnu da opčinim

zato sam tako i napisao da se vidi ko ima pokvarenu maštuja prvo pročitala opičim![]()
zato sam tako i napisao da se vidi ko ima pokvarenu maštu![]()

Gotov sam
pričaj tiho zunzare samo nadleću A sto fali Jasni mlada lepa intelegentna tetkica koja ima sve kako treba samo joj "fali" to sto ima i suvise - muza i porodicu sto ce reci da ti tamo bato blista/ tresti crveno svetlo iz daleka...vas dvoje ste mi sumnjivi odavno
ja mislio gogilli da muvam kad ono prc, sad moram jasnu da opčinim
video si je pa znaš kakva je?A sto fali Jasni mlada lepa intelegentna tetkica koja ima sve kako treba samo joj "fali" to sto ima i suvise - muza i porodicu sto ce reci da ti tamo bato blista/ tresti crveno svetlo iz daleka...
...nego daj se ti ipak drzi tvoje supruge,ona ti je sigurna...bar dok te ne ukeba sta sve pises na forumu...![]()
...sto se koki htilo ...ja prvo pročitala opičim![]()
..naravno,zajedno smo cekali u red za placu ispred blagajne foruma...video si je pa znaš kakva je?
nisam znala da ti to imaš posla sa kokoškama pa onda i druge zamišljaš da su takve...sto se koki htilo ...![]()

ćuti i tebe tvoja ako upeca za predatorku naebo siA sto fali Jasni mlada lepa intelegentna tetkica koja ima sve kako treba samo joj "fali" to sto ima i suvise - muza i porodicu sto ce reci da ti tamo bato blista/ tresti crveno svetlo iz daleka...
...nego daj se ti ipak drzi tvoje supruge,ona ti je sigurna...bar dok te ne ukeba sta sve pises na forumu...![]()

pa on nema suprugu nije venčanćuti i tebe tvoja ako upeca za predatorku naebo si![]()
..nisam primetio da imam takvog posla ali znam primetiti i svakako,znam poneku narodnu...nisam znala da ti to imaš posla sa kokoškama
...kaso sto rekoh,narodna poslovica humoristicnog tipa,nista strasno...pa onda i druge zamišljaš da su takve![]()
ne znaš kakva je i ćuti, ni sliku joj nisi video..naravno,zajedno smo cekali u red za placu ispred blagajne foruma...![]()
Gotov sam par srcanih aritmija od puta.pričaj tiho zunzare samo nadleću
meni obrisaše tridesetak postova
ova kafana gubi smisao da se uopšte piše u njoj