Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Јермени тренутно немају савезника. Ако се са Русије прешалтају на Иран богами ће се фино усрећити а УСА ће слати "тотс енд прејерс". А Турци им кидишу на државу.
Неће на Иран... и то су шије ко и Азербалије

Неће Турци смети дирати Јермене, све док им Америка у Натоу буде мама...

ko će da mi zabrani :D
pripadnost religiji nema veze sa nacijom.
ako ti je bliži šiptar pravoslavac od srbina ateiste onda jbg.
kad izbije pičvajz sigurno šiptar neće biti na tvojoj strani iako isto verujete
Увек је верник православац, ближи од Србина Атеисте... духовно...

Рат је друга прича и пошто га овде неће бити, јер су само пензоси за њега... опусти се скроз, ратоваћемо само међусобно постовима

Увек је верник православац, ближи од Србина Атеисте... духовно...

Рат је друга прича и пошто га овде неће бити, јер су само пензоси за њега... опусти се скроз, ратоваћемо само међусобно постовима
a jel
pa što ratovasmo s bugarima i grcima (bizanti)? :D

Неће на Иран... и то су шије ко и Азербалије
Јесу шије али Турци кидишу и на Иран. Зато су им мазнули име покрајине за државу ко нама Шиптари.

Неће Турци смети дирати Јермене, све док им Америка у Натоу буде мама...
Док не дођу на власт тупавке попут Илхан Омар у Америци које ће сваку критику новог калифата одбијати као исламофобију.

a jel
pa što ratovasmo s bugarima i grcima (bizanti)? :D
Бугари си имали Немачке краљеве Хабзбурге пресвучене у ''православље'', а Грци унијате (углавном) кад смо ратовали озбиљно са њима...

Дакле, увек је био удар по Латинима који су узурпирали нашу браћу Бугаре и Грке... њих ти мешаш са рајом...

Јесу шије али Турци кидишу и на Иран. Зато су им мазнули име покрајине за државу ко нама Шиптари.

Док не дођу на власт тупавке попут Илхан Омар у Америци које ће сваку критику новог калифата одбијати као исламофобију.
Илан Омар је за Америчку употребу, међу либералним балијама УС, не знам откуд је она битна, чак и у Америци је небитна од кад нема лудог Трампа...

И нама Србима ислам није озбиљна претња јер га сви нормални мрзе... привлачно зло, попут секуларизма је опасно, њега сви некако симпатишу иако је огољени атеизам у суштини

Илан Омар је за Америчку употребу, међу либералним балијама УС, не знам откуд је она битна, чак и у Америци је небитна од кад нема лудог Трампа...
Само сам је навео као примјер.

И нама Србима ислам није озбиљна претња јер га сви нормални мрзе... привлачно зло, попут секуларизма је опасно, њега сви некако симпатишу иако је огољени атеизам у суштини
Ислам је пријетња свима и то највећа докле год мигранти долазе у Европу.

Били смо будале умјесто да смо се ујединили и отјерали муслиманску неман назад одакле је дошла. Овако смо 5 вијековима били под мухамеданским јармом.
uuu.. što bi se sa velikim junacima ujedinili.. :lol:

Sad možete i da se ujedinite. Tu ste negde..

Бугари си имали Немачке краљеве Хабзбурге пресвучене у ''православље'', а Грци унијате (углавном) кад смо ратовали озбиљно са њима...

Дакле, увек је био удар по Латинима који су узурпирали нашу браћу Бугаре и Грке... њих ти мешаш са рајом...
pa čitaj malo historiju
stefan nemanja i njegovi sinovi prvovenčani i vukašin bili latini :D
vera je prevrtljiva, zavisi od politike.
da smo ostali latini ne bi nas vatikan trtio vekovima, n bi turčin n prismrdeo ovde.
pa sigurno na narod mislim, ebe se kasti za narod.

Ислам је пријетња свима и то највећа докле год мигранти долазе у Европу.
Само држи веру и не бој се ничег... Бог увек помаже...

Сами смо себи највећи непријатељи, јер не видимо своје зло изнутра које још нисмо детектовали... тог се зла бој, а не спољњег

Само држи веру и не бој се ничег... Бог увек помаже...

Сами смо себи највећи непријатељи, јер не видимо своје зло изнутра које још нисмо детектовали... тог се зла бој, а не спољњег
Има оних који нису спољно зло уопште детектовали. То је исто тако проблем.

pa čitaj malo historiju
stefan nemanja i njegovi sinovi prvovenčani i vukašin bili latini :D
Првовенчани није... то те Србски ЛАтини из САНУ слудили

vera je prevrtljiva, zavisi od politike.
da smo ostali latini ne bi nas vatikan trtio vekovima,

Вараш се, Латини су незаустављиво зло, погледај инквизиције...

n bi turčin n prismrdeo ovde.
Ово се тек вараш... Да си икад житије Цара Лазара и његов Избор који му је понудио арханђел Гаврило, не би се залето у фантазије ''шта би било, да није било''

Били смо будале умјесто да смо се ујединили и отјерали муслиманску неман назад одакле је дошла. Овако смо 5 вијековима били под мухамеданским јармом.
zato što si okrenuo leđa vatikanu i sad nisi ni tamo ni vamo.
i opet lutamo ko da nas ima sto miliona a ne pet. i opet ćemo dobiti po pičci.
ja sam se nadao da bar moja deca neće znati za rat.

Нисмо ми окренули леђа Ватикану већ је Ватикан окренуо леђа Православној Цркви и самовољно отишао у јерес. А Ватикан је красно помогао Мађарској у 16. вијеку кад су пали под Турке. Данашњи папа хипи комунист не смије бекнути кад му Боко Харам у Нигерији запали вјернике да не би испао исламофоб а иде и љуби Кур'ан, књигу мржње и зла према хришћанима.

Има оних који нису спољно зло уопште детектовали. То је исто тако проблем.
Спољно зло је безопасно, кад угледаш унутрашње...

Битно је да сачуваш веру, страдао у рату или миру исто ти је... Не плаши се никог, чак ни сатане, само Бога треба да се плашимо...

Првовенчани није... то те Србски ЛАтини из САНУ слудили

Вараш се, Латини су незаустављиво зло, погледај инквизиције...

Ово се тек вараш... Да си икад житије Цара Лазара и његов Избор који му је помудио арханђел Гаврило, не би се залето у фантазије ''шта би било, да није било''
ma pusti te fantazije o žitijima. filovana biografija ko kad daješ cv za posao.
zato nam i ide sve naopako zato što se sve vodimo nekim mitovima.
al zato smo nebeski narod, malo po malo nas šalju na nebo

I ja sam se nadala da će ljudi nekako shvatiti da su neprijatelji oni koji
ih huškaju jedne na druge, pa im onda prodaju oružje i trljaju ruke.
Al ne vredi. Ne razmišlja niko glavom, nego programi neki rade svoje..

ma pusti te fantazije o žitijima. filovana biografija ko kad daješ cv za posao.

Ало пројекторе данашњости на прошлост... тад није свака будала и манијак писала историографију, поготову на дворовима Краљевина

zato nam i ide sve naopako zato što se sve vodimo nekim mitovima.

Човече, не верујеш Србском светитељу, који је житија светитеља писао... зар није то смејурија, уместо митова које видиш где их нема?

al zato smo nebeski narod, malo po malo nas šalju na nebo

Шта кукаш на горчину живота, кад је Христос Спас...? Њега мало додај и биће слађе!

Нисмо ми окренули леђа Ватикану већ је Ватикан окренуо леђа Православној Цркви и самовољно отишао у јерес. А Ватикан је красно помогао Мађарској у 16. вијеку кад су пали под Турке. Данашњи папа хипи комунист не смије бекнути кад му Боко Харам у Нигерији запали вјернике да не би испао исламофоб а иде и љуби Кур'ан, књигу мржње и зла према хришћанима.
ma ko te pita za veru, treba sačuvat narod.
pa šta misliš da su nemanjići zagrlili hrišćanstvo, jesu al da im stave krunu na glavu. i to se samo delimično isplatilo. sad bi ti pisao o svarogu sve u šesnaest da nije bio uslov prihvatiti hrišćanstvo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back