...al ce zato biti teologa,vidis kako mu to do sada dobro ide...nikad od tebe advokat

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...al ce zato biti teologa,vidis kako mu to do sada dobro ide...nikad od tebe advokat

Ide isto ko i tebi...al ce zato biti teologa,vidis kako mu to do sada dobro ide...![]()
...pa to ti kazem.,cak i mnooogo bolje...Ide isto ko i tebi![]()

Nemoj da si skroman što se tiče teologije na istom ste. Puno slova malo duha...pa to ti kazem.,cak i mnooogo bolje...
...a inace i ja necu nikad biti advokat,vidis koliko mi tu imamo zajedniockog...![]()
Kako bi sebe opisala?Nemoj da si skroman što se tiče teologije na istom ste. Puno slova malo duha
Šta ima sebe tebi da opisujemKako bi sebe opisala?
Pa vidim da su ti puna usta drugih.Šta ima sebe tebi da opisujem![]()
U moja usta su samo moji zubi i moja jezičina.Pa vidim da su ti puna usta drugih.
Sav drhtim.U moja usta su samo moji zubi i moja jezičina.
A ti bolje gledaj da se izvežbašu u oratorstvu da ti ja ne pokažem svoje sposobnosti
Bolje izadji na ulicu nego što pokušavaš izigravati baju na forumuSav drhtim.
Čekaj ti mene iz čista mira prozoveš i ja trebam odšutit?Bolje izadji na ulicu nego što pokušavaš izigravati baju na forumu
Eh na šta se život nekima svede, na brojanju postova i gledanju ko je glavni forumaš
Vodiš jako zanimljiv život![]()
...pa dooooobro,ako ti talko kazes,nek ti bude...Nemoj da si skroman što se tiče teologije na istom ste. Puno slova malo duha
Ma radi šta hoćeš ... puni svoja usta čime hoćeš al vodi računa šta za moja izjavljuješČekaj ti mene iz čista mira prozoveš i ja trebam odšutit?
Bolduj i nastavak posta jer i ako nisi ne može se sakriti...pa dooooobro,ako ti talko kazes,nek ti bude...![]()
..eee vala,sto jest - jest , odmah se to primeti !!!U moja usta su samo moji zubi i moja jezičina....
Daj joj kitu cvjeća to je damaČekaj ti mene iz čista mira prozoveš i ja trebam odšutit?
Deda možete slobodno medjusobno razmenjivati .... čujem to je sada in muškarac pokloniti muškarcuDaj joj kitu cvjeća to je dama
Ne znas se saliti to ti je veliki minus kod mene.Deda možete slobodno medjusobno razmenjivati .... čujem to je sada in muškarac pokloniti muškarcu

Cim.ne ume da se sali ubila duha ili joj ga neko ucmekao hahaNe znas se saliti to ti je veliki minus kod mene.
No posto si tradicionalna poganka Srpkinja nece biti to toliko strašno.
Majka mi Srpkinja nikad se sramio nisam toga iako sam ja kozmopolit.Imam mnogo jos zivih rodbine u Srbiji.@DedaStojan
nešto mnogo srbuješ danas sa tim pesmama...otkud to odjednom? Da nećeš ipak da se preseliš u Srbiju pre nego što u ove zadnje dane nestane more?![]()