DedaStojan
Veoma poznat
- Poruka
- 12.678
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa deda se naradio tokom životaBogatstvo...
(sa tvitera)
Baka, 98 godina, je na samrti i želi o svojoj velikoj tajni popričati sa svojim 99-godišnjim suprugom, koji sjedi kraj nje na krevetu.
- Petre, moj dragi Petre, prije nego odem sa ovoga svijeta, želim da znaš moju zadnju tajnu. Otiđi u staju i donesi 2 kutije koje se nalaze kod trećeg stupa ispod lijeve strane krova.
Petar ode u staju i donese kutije nakon 5 minuta. U prvoj kutiji pronađe 3 jaja, a u drugoj 250.000 eura. Oči su mu odjednom zasjale i reče:
- Reci mi draga, što znače ova 3 jaja?
- Znaš Petre, u braku smo već 78 godina, i svaki put kada nisam bila zadovoljna u krevetu, stavila sam jaje u kutiju.
Petru je jako razveselilo što su u kutiji samo 3 jaja. Onda upita:
- A, što znači 250.000 eura?
- Ah, svaki puta kada sam napunila kutiju sa 12 jaja, otišla sam na pijacu i prodala ih.![]()
ma srbenda ti si prava samo uživaš malo da provocirašEvo za ustašu jonesa tomu od mene najdraza trenutno melodija
Hrvatina i srbenda oboje ahahama srbenda ti si prava samo uživaš malo da provociraš![]()
Volim što na samom početku udaraju elektronske gusle da preventino oteraju zlo. Ko ovo sluša odma mu bude lakše.Evo za ustašu jonesa tomu od mene najdraza trenutno melodija
naročito u Srbiji...posledica decenijskog sluđivanja od strane medija i političara... inače ne pamtiš ono što ti nije važno..što ti se ne uklapa u pogled na svet..a kad živiš u Orvelovskoj državi onda ne pamtiš ništa jer se istina stalno menja i apejtujeLjudi pamte jako kratko...
|Ljudi su bezobzirni i zli. I ponavlljaju se upravo zbog loseg pamcenja... i nemaju kontrolu nad sobom, isto zbog toga.naročito u Srbiji...posledica decenijskog sluđivanja od strane medija i političara... inače ne pamtiš ono što ti nije važno..što ti se ne uklapa u pogled na svet
zar može i više od ovoga?Maki završio fakultet. Očekujte malo veću aktivnost u narednom periodu.
mislim koga to zanimaPrešao 3 000 poruka na forumu.