- Poruka
- 89.439
Hoće da zna koga da navređa zbog obrisanih mu postova?zar nisi govorio da sam nesposoban moderator
koja li se skrivena namera krije iza ove tvoje izjave![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoće da zna koga da navređa zbog obrisanih mu postova?zar nisi govorio da sam nesposoban moderator

opasna sam mu ja solucija za moderatoraHoće da zna koga da navređa zbog obrisanih mu postova?![]()

Osveta zelenog obadazar nisi govorio da sam nesposoban moderator
@Admin SredojeNek se ukaže moderator kad Isusa već nema..
Ili da prestane buda s sela da brise postove i ponasa se kao vlasnik foruma a nije.
Који има моода

a šta ćeš jiričeku je dat zadatak da nam kreira istoriju i to nam je što nam je.
Гдје су је то хришћани рушили?a šta ćeš jiričeku je dat zadatak da nam kreira istoriju i to nam je što nam je.
nemci su obavrzno gađali biblioteke 41-e.
recimo cezar, hrišćani i muslimani su rušili aleksandrijsku biblioteku. nešto je bilo što im remetilo, smetalo.
a eto neko se drzne da istražuje pa ih kaste satanizuju.
u bajmokuГдје су је то хришћани рушили?
Kako si onda poletio optužiti hrišćane da su rušili biblioteku?u bajmoku
na sud ću ih zbog togaKako si onda poletio optužiti hrišćane da su rušili biblioteku?
Nisu je rušili nego su je spalili, što je mnogo efikasniji način za uništavanjeГдје су је то хришћани рушили?
Антихришћанска пропаганда. Библиотека је спаљена за вријеме Јулија Цезара.Nisu je rušili nego su je spalili, što je mnogo efikasniji način za uništavanje
biblioteke.
Meni je ovde nekoliko stvari bilo baš zanimljivo da čujem. Prvo, Stoja i Ostoja.a šta ćeš jiričeku je dat zadatak da nam kreira istoriju i to nam je što nam je.
nemci su obavrzno gađali biblioteke 41-e.
recimo cezar, hrišćani i muslimani su rušili aleksandrijsku biblioteku. nešto je bilo što im remetilo, smetalo.
a eto neko se drzne da istražuje pa ih kaste satanizuju.
Biblioteka je uništavana tri puta.Антихришћанска пропаганда. Библиотека је спаљена за вријеме Јулија Цезара.
А ниједном од стране хришћана.Biblioteka je uništavana tri puta.
Kako ti to znaš?А ниједном од стране хришћана.
Из историјских извора. Историја се не учи из антихришћанских пропагандних чланака Карла Сагана или Нила Деграса Тајсона.Kako ti to znaš?
Aha. Ti veruješ u neku posebnu, hrišćansku istoriju. Dobro. Imaš na to pravo.Из историјских извора. Историја се не учи из антихришћанских пропагандних чланака Карла Сагана или Нила Деграса Тајсона.
pa koren je stoj, znači nešto što stoji. stub nije naša reč, mislim da je engleska.Meni je ovde nekoliko stvari bilo baš zanimljivo da čujem. Prvo, Stoja i Ostoja.
To su stubovi, čoveče. Koliko smo mi gluvi.
A onda, nisam znala za mit o Aleksandrovom silasku u Ad, koji objašnjava zašto
je kasnije i Isus lakše prihvaćen na ovim prostorima.
imaš zvaničnu i paralelneAha. Ti veruješ u neku posebnu, hrišćansku istoriju. Dobro. Imaš na to pravo.
Biblioteka je uništena ali ne od hrišćanske ruke već od paganske rimske. Prvo je Cezar spalio a onda su je Karakala i Aurelijan dovršili.imaš zvaničnu i paralelne
hrišćanske, muslimanske itd.
onda oni miksuju, tako da biblioteke nisu ni rušene uopšte, ama nisu ni postojale.
recimo crkva se slaže da smo dođoši ovde zato što im odgovara jer kako će objasniti da preko hiljadu godina srbi nisu prihvatili hrišćanstvo.
a onda istorija izmišlja kasnijeBiblioteka je uništena ali ne od hrišćanske ruke već od paganske rimske. Prvo je Cezar spalio a onda su je Karakala i Aurelijan dovršili.