Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa iskren da budem nisam ni očekivao da ću ih promjeniti. Malo ko promjeni preko interneta.
vidi pravo hrišćanstvo se vrti oko ljubavi a ne oko znanja...kad to shvatiš onda ćeš moći da prođeš kao neko ko je nešto naučio a ne kao propovednik...dok se ti zamajavaš sa robijem diskutujući u beskraj oko Svetog Pisma ti gubiš vreme koje si trebao da iskoristiš za sticanje ljubavi...

Pa iskren da budem nisam ni očekivao da ću ih promjeniti. Malo ko promjeni preko interneta.

Pa šta ja znam vidim da je tu stalno i uvijek je aktivan i voljan za diskusiju.
zato ti juriš brojku poruka i stalno nas obaveštavaš .... misliš tako ćeš postati glavni ako nakucaš mnogo poruka :D
on spava na forumu što ga uopšte ne čini glavnim već je čovek dokon, ima previše slobodnog vremena
šta za tebe znači glavna ličnost foruma :D

vidi pravo hrišćanstvo se vrti oko ljubavi a ne oko znanja...kad to shvatiš onda ćeš moći da prođeš kao neko ko je nešto naučio a ne kao propovednik...dok se ti zamajavaš sa robijem diskutujući u beskraj oko Svetog Pisma ti gubiš vreme koje si trebao da iskoristiš za sticanje ljubavi...
pa već sam mu jednom rekla a to mislim i za robija
dzaba toliko isčitavanje svetog pisma kada odaju utisak da samo znaju šta piše i to je sve, ni trunke duše u svemu tome

ne razlikuješ diskusiju od propagande?
Pa neko može reći i da ja iznosim propagandu. Ili bilo ko od nas.

Slažem se ali ovo je ipak forum. Srž foruma je rasprava.

zato ti juriš brojku poruka i stalno nas obaveštavaš .... misliš tako ćeš postati glavni ako nakucaš mnogo poruka :D
on spava na forumu što ga uopšte ne čini glavnim već je čovek dokon, ima previše slobodnog vremena
šta za tebe znači glavna ličnost foruma :D
Konkretno u ovom slučaju najviđeniji. Robi i Glasnik su ovdje najaktivniji apologeti koliko sam ispratio.

Pa neko može reći i da ja iznosim propagandu. Ili bilo ko od nas.

Slažem se ali ovo je ipak forum. Srž foruma je rasprava.

Konkretno u ovom slučaju najviđeniji.
Robi i Glasnik su ovdje najaktivniji apologeti koliko sam ispratio.
znači ovo je hit šta ti izjavljuješ :D
gde je najvidjeniji :D
većina nas zna kako onaj drugi izgleda a ovaj tvoj se krije ko zmija noge i on je vidjen jer čuka i secira postove
nije on najvidjeniji a nećeš biti ni ti sa takvim shvatanjem
u elitu se ne ulazi tako lako :D
ne primamo mi u naše krugove tek tako :jede2:

znači ovo je hit šta ti izjavljuješ :D
gde je najvidjeniji :D
većina nas zna kako onaj drugi izgleda a ovaj tvoj se krije ko zmija noge i on je vidjen jer čuka i secira postove
nije on najvidjeniji a nećeš biti ni ti sa takvim shvatanjem
u elitu se ne ulazi tako lako :D
ne primamo mi u naše krugove tek tako :jede2:
Pa viđen u smislu aktivan. A moraš priznati da jeste jedan od najaktivnijih o religiji.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back