bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Nema, ali ima da ostanes u zivotu, kad treba da umres :>pnema magije makso
svi se rodimo i svi umremo, nema magije koja može to da spreči
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema, ali ima da ostanes u zivotu, kad treba da umres :>pnema magije makso
svi se rodimo i svi umremo, nema magije koja može to da spreči
učlanio se u decembru 2021 i on veteran?Zar nije robi veteran ovog foruma?
nije...ti si beba a on ima dve tri godine...veterani su ti Gogili, Jasna, aeternum i dekapitare i GlasnikZar nije robi veteran ovog foruma?
Pa vidim da je na ovom podforumu veoma aktivan. Jedan od glavnih ovdje.učlanio se u decembru 2021 i on veteran?
odakle ti to da je on ovde neki veteran, glavni baja, mislim reče jednom da je jedan od glavnih forumaša ovdei tako to?
Jesi naučio nešto što je promenilo stav koji si ranije imao u vezi vere?Pa imao sam tri duže rasprave sa robijem i jednu sa Glasnikom i upoznao sam se bolje sa adventističkim učenjem. To mi prvo pada na pamet.
učlanio se 30 decembra 2021 znači cela 2022 i pola 2023 eto koliko je tunije...ti si beba a on ima dve tri godine...veterani su ti Gogili, Jasna, aeternum i dekapitare i Glasnik
pre bih rekla atraktivanPa vidim da je na ovom podforumu veoma aktivan. Jedan od glavnih ovdje.
Ne. Samo sam učvrstio svoju pravoslavnu vjeru.Jesi naučio nešto što je promenilo stav koji si ranije imao u vezi vere?
ok, ali si i ti jedan od propovednika jer nisi nimalo promenio svoja uverenja...Ne. Samo sam učvrstio svoju pravoslavnu vjeru.
možda ima najveću glavuPa vidim da je na ovom podforumu veoma aktivan. Jedan od glavnih ovdje.
Pa iskren da budem nisam ni očekivao da ću ih promjeniti. Malo ko promjeni preko interneta.ok, ali si i ti jedan od propovednika jer nisi nimalo promenio svoja uverenja...
Pa šta ja znam vidim da je tu stalno i uvijek je aktivan i voljan za diskusiju.možda ima najveću glavu
ne razlikuješ diskusiju od propagande?Pa šta ja znam vidim da je tu stalno i uvijek je aktivan i voljan za diskusiju
vidi pravo hrišćanstvo se vrti oko ljubavi a ne oko znanja...kad to shvatiš onda ćeš moći da prođeš kao neko ko je nešto naučio a ne kao propovednik...dok se ti zamajavaš sa robijem diskutujući u beskraj oko Svetog Pisma ti gubiš vreme koje si trebao da iskoristiš za sticanje ljubavi...Pa iskren da budem nisam ni očekivao da ću ih promjeniti. Malo ko promjeni preko interneta.
zato ti juriš brojku poruka i stalno nas obaveštavaš .... misliš tako ćeš postati glavni ako nakucaš mnogo porukaPa iskren da budem nisam ni očekivao da ću ih promjeniti. Malo ko promjeni preko interneta.
Pa šta ja znam vidim da je tu stalno i uvijek je aktivan i voljan za diskusiju.
mis ili mister forumske plaže...šta za tebe znači glavna ličnost foruma![]()

pa već sam mu jednom rekla a to mislim i za robijavidi pravo hrišćanstvo se vrti oko ljubavi a ne oko znanja...kad to shvatiš onda ćeš moći da prođeš kao neko ko je nešto naučio a ne kao propovednik...dok se ti zamajavaš sa robijem diskutujući u beskraj oko Svetog Pisma ti gubiš vreme koje si trebao da iskoristiš za sticanje ljubavi...
Pa neko može reći i da ja iznosim propagandu. Ili bilo ko od nas.ne razlikuješ diskusiju od propagande?
Slažem se ali ovo je ipak forum. Srž foruma je rasprava.vidi pravo hrišćanstvo se vrti oko ljubavi a ne oko znanja...kad to shvatiš onda ćeš moći da prođeš kao neko ko je nešto naučio a ne kao propovednik...dok se ti zamajavaš sa robijem diskutujući u beskraj oko Svetog Pisma ti gubiš vreme koje si trebao da iskoristiš za sticanje ljubavi...
Konkretno u ovom slučaju najviđeniji. Robi i Glasnik su ovdje najaktivniji apologeti koliko sam ispratio.zato ti juriš brojku poruka i stalno nas obaveštavaš .... misliš tako ćeš postati glavni ako nakucaš mnogo poruka
on spava na forumu što ga uopšte ne čini glavnim već je čovek dokon, ima previše slobodnog vremena
šta za tebe znači glavna ličnost foruma![]()
maki ima šanse da se iskobelja iz služenja formi...za robija nisam siguran...pa već sam mu jednom rekla a to mislim i za robija
dzaba toliko isčitavanje svetog pisma kada odaju utisak da samo znaju šta piše i to je sve, ni trunke duše u svemu tome
znači ovo je hit šta ti izjavljuješPa neko može reći i da ja iznosim propagandu. Ili bilo ko od nas.
Slažem se ali ovo je ipak forum. Srž foruma je rasprava.
Konkretno u ovom slučaju najviđeniji. Robi i Glasnik su ovdje najaktivniji apologeti koliko sam ispratio.

zabranjeno za apologeteznači ovo je hit šta ti izjavljuješ
gde je najvidjeniji
većina nas zna kako onaj drugi izgleda a ovaj tvoj se krije ko zmija noge i on je vidjen jer čuka i secira postove
nije on najvidjeniji a nećeš biti ni ti sa takvim shvatanjem
u elitu se ne ulazi tako lako
ne primamo mi u naše krugove tek tako![]()

Pa viđen u smislu aktivan. A moraš priznati da jeste jedan od najaktivnijih o religiji.znači ovo je hit šta ti izjavljuješ
gde je najvidjeniji
većina nas zna kako onaj drugi izgleda a ovaj tvoj se krije ko zmija noge i on je vidjen jer čuka i secira postove
nije on najvidjeniji a nećeš biti ni ti sa takvim shvatanjem
u elitu se ne ulazi tako lako
ne primamo mi u naše krugove tek tako![]()
ma kakve apologetezabranjeno za apologete![]()
broji se ne koliko postova imaš nego koliko ih drugi s pažnjom čitaju...rasprave između tebe robija i Glasnika verovatno niko sem vas trojice ne čita...Pa viđen u smislu aktivan. A moraš priznati da jeste jedan od najaktivnijih o religiji.
pa ja da sam toliko aktivna već bih se zapitala da li sam normalnaPa viđen u smislu aktivan. A moraš priznati da jeste jedan od najaktivnijih o religiji.