- Poruka
- 89.439
@Maki! dosadno mu je.. preuzmi, života ti..Pa nije on jedini,evo i meni je enigma tvoj "humor" sto je dobra stvar jer sam mislio da je do mene...
Ja te oduvak takvu znam,nemas potrebu da se dodatno trudis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Maki! dosadno mu je.. preuzmi, života ti..Pa nije on jedini,evo i meni je enigma tvoj "humor" sto je dobra stvar jer sam mislio da je do mene...
Ja te oduvak takvu znam,nemas potrebu da se dodatno trudis.
Ma nema veze. Zaokupi ga nekom ozbiljnom teološkom diskusijom.Ovo su ipak neki vaši nenaplaćeni računi od prije mog dolaska.
...bilo je neceg i nakon toga,zaduzila me tvoja koleginica uvelikom, stoga kad god mogu polako joj isplacujem dug...na rate,da ne bude sve odjednom.Ovo su ipak neki vaši nenaplaćeni računi od prije mog dolaska.
al si me sad zeznooKad expert iz te oblasti kaze onda je to to...![]()

Zar ne misliš da smo zaslužili odmor nakon mnogih diskusija?Ma nema veze. Zaokupi ga nekom ozbiljnom teološkom diskusijom.
Ma neeeee, lose si skontao,ja sam to na moj racun...al si me sad zeznoo![]()

e sad me pokopa načistoMa ne lose si skontao,ja sam to na moj racun...![]()
Ma jok nisam ti ja takav,tako mi ... tako mi tvoje lovacke srece...e sad me pokopa načisto
baš si zajebant a![]()
Čuj odmor. A sudnji dan samo što nije.Zar ne misliš da smo zaslužili odmor nakon mnogih diskusija?![]()
Ima vremena jošČuj odmor. A sudnji dan samo što nije.
Ako hoćete da vas zatekne kako se zevzečite na čat temi, onda slobodno.
i šta kažeš ono firma dvoje dece,, ali forum(i) je/su forum(i)Ma jok nisam ti ja takav,tako mi ... tako mi tvoje lovacke srece...
...ti si takav tip i to vec svi znaju.

Dok macke nema, misevi kolo vode, a sad je dosla macka :>Pgde ste miševi![]()
Evo tražimo bibliske primere za forumašenje..gde ste miševi![]()
tako je maksoDok macke nema, misevi kolo vode, a sad je dosla macka :>P

a nekada je ova kafana bila tako kulturnaEvo tražimo bibliske primere za forumašenje..![]()

novi forumski poredak NFPa nekada je ova kafana bila tako kulturna
svadjali smo se, ćaskali, raspravljali, smejali, a sada za sve prvo da provirimu u bibliju
ma meni se sve čini koliko je opsednut sexom da mu treba afrička šljiva a ne biblijanovi forumski poredak NFP
Ako se uzdravas od seksa, onda si svakako opsednut seksom, to je praviloma meni se sve čini koliko je opsednut sexom da mu treba afrička šljiva a ne biblija
šta će mu, njemu je seks što je postao sad glavna riba na religijima meni se sve čini koliko je opsednut sexom da mu treba afrička šljiva a ne biblija
zato što bi da ga imaš a u stvari nemaš gaAko se uzdravas od seksa, onda si svakako opsednut seksom, to je pravilo

znači mona izgubila tronšta će mu, njemu je seks što je postao sad glavna riba na religiji![]()
izgleda završila svoje, protera je robija sa pdfaznači mona izgubila tron
povukla se da meditira :>Pizgleda završila svoje, protera je robija sa pdfa
barem će nina imati manje posla![]()