- Poruka
- 89.439
ma važi..Dobro veče
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma važi..Dobro veče
Šta je sad?ma važi..![]()
E sto jes jes,ti si me bar posteno naranila "protejinskim sadrzinama"za razliku od ovog novoverca koji me ostavio "praznih ruku"...Ja sam bila pristojnija,...
i robija sere u kući umesto da ide van naselja gde živi i ponese lopaticu. nigde u bibliji ne piše da sere u wc šolju.Pa kako ti stojiš u odnosu na biblijsku praksu? Tamo nema nijedan primjer da se neko molio a da mu je u kući gorila sijalica. Stoga je to novovjerska praksa.
Pa kakvo crno dobro veče.. jel vidiš da nije dobro..Šta je sad?
Što?Pa kakvo crno dobro veče.. jel vidiš da nije dobro..
pitaš se gde je goca sigurnoDobro veče
Kakvoj panici hahahah?To nije novoverksa praksa jer nerma apsolutno nikakav verski kontekst,jel vidis sta ti prsti kuckaju u panici ?
Hajde nesto lepo u tom stilu,onako za pre spavanja:Na starolatinskom
Bonæ seræ
jbt.. moj smisao za humor je tebi nedokučiv..Što?
Jel sve ok?
Kako si?
Dobro veceDobro veče
Ako te nerviramjbt.. moj smisao za humor je tebi nedokučiv..
Evo trudiću se od sad da budem ozbiljna. Obećavam.
Milka Canić lajks disDobro vece
To je malo, molitva ide neprestano. Ko se tako moli, treba brojanica. Evo i sad molitva-text-molitva-textIskreno niokad ne koristim taj primer molitve - to je samo forma koja istice sustinu molitve a ne da je to univerzalni mdel kako se svi mi doslovno trebamo moliti.'
Inace molim se bez strogo definisanih termina - ujutu,uvece,pre jela,u toku posla,kad mi se desi nesto lepo ili mozda ruzno,kad mi nesto treba a treba mi cesto i t.d.
umesto jedno o stavi dva a umesto dva z stavi jednoGde je sapun
Tu je Gozza![]()
A odkud ovo znas,da nisi mozda nekad cistio za mnom pa si me uhvatio na delu...!?i robija sere u kući umesto da ide van naselja gde živi i ponese lopaticu. nigde u bibliji ne piše da sere u wc šolju.
eto koliko je dosledan a spočitava drugima.
ne znam da li je obrezan ako nije raskinuo je sa bogom cccc
Dobro veče.Ako te nerviram
Ignoriši me
Ako voliš da bockaš
Dobićeš bocu u skladu
Ne znam koji problem je između nas dvoje?
Jel sam te nečim uvredio?
I ispadne ono što se ispalila Đoganijeva žena pa rekla na pitanje "gde su sinoć... radili..." (on rekao u kuhinji a ona... ppppaaaa u guzu)umesto jedno o stavi dva a umesto dva z stavi jedno![]()
Dobro večeDobro veče.
e skidam kapu, ipak sereš van naseljaA odkud ovo znas,da nisi mozda nekad cistio za mnom pa si me uhvatio na delu...!?
Sta si ti,neki expert za fekalija ...!?
...ma videlo se odmah da si ti skolovan decko,na nivou...![]()

Pa nije on jedini,evo i meni je enigma tvoj "humor" sto je dobra stvar jer sam mislio da je do mene...jbt.. moj smisao za humor je tebi nedokučiv..
Ja te oduvak takvu znam,nemas potrebu da se dodatno trudis.Evo trudiću se od sad da budem ozbiljna. Obećavam.
Kad expert iz te oblasti kaze onda je to to...e skidam kapu, ipak sereš van naselja![]()