Ako vec mora pecenje onda nek ti bude ovo:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako vec mora pecenje onda nek ti bude ovo:
i ja kad zamislim kako uzgajaju i ubijaju životinje dođe mi da budem vegetarijanac...no ne razmišljam o tome kad jedem meso...Ja sam vegetarijanac. Da ne jedem sira i jaja, ne bih jeo nista zivotinjsko :>P
Mislis u ovako kasne sate ?jel jedeš prasetinu?

ti sedi ko u stripovima jehovinih svedoka zajedno sa lavom i jedite groždjei ja kad zamislim kako uzgajaju i ubijaju životinje dođe mi da budem vegetarijanac...no ne razmišljam o tome kad jedem meso...

treba da jedeš meso i onako piješ dosta lekovaSad ne jedem ni ribu, mada vegetarijanci jedu ribu.
Ne treba mi snaga, moram da postim da ne bih bio ko slon :>Ptreba da jedeš meso i onako piješ dosta lekova
treba ti snaga
treba da vodiš računa koliko šta jedeš a ne da postišNe treba mi snaga, moram da postim da ne bih bio ko slon :>P
\ok riba moze.treba da vodiš računa koliko šta jedeš a ne da postiš
ribu treba da jedeš
bolje da pijemo vino.....kao Marko Kraljević i Šaracti sedi ko u stripovima jehovinih svedoka zajedno sa lavom i jedite groždje![]()

sad je pitanje ko je Mrako a ko Šaracbolje da pijemo vino.....kao Marko Kraljević i Šarac![]()
slon posti..Ne treba mi snaga, moram da postim da ne bih bio ko slon :>P
Jeste, al je takva genetika :>pslon posti..![]()
dobro..obući ću se u šareno da svi znaju ko je Šaracsad je pitanje ko je Mrako a ko Šarac![]()

Laku noc, ako nema nikoga da krenem da se molim za tebe :>|podoh spavati baš sam nešto umorna
![]()
laku noć![]()
Nemoj da se oblačišDobro veče
samo da pronadjem sapun, nasapunjamo se, završim kupanje i eto mene![]()
NisamJel gledao ko nekad profesionalno hrvanje od vas?
Ni ja, samo sam trenirao full contact karare u srednjioj :>P
gola samNemoj da se oblačiš

ti si makso opak tipNi ja, samo sam trenirao full contact karare u srednjioj :>P