Lepo i korisno...a i da odmenis malo prvog komsiju,da predahne malo covek...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lepo i korisno...a i da odmenis malo prvog komsiju,da predahne malo covek...
ma ne..on samo misli da svaki brak funkcioniše kao njegovmakso, ovaj ti vređa ženu

mislim da i nije u braku, ali ako već neko ko ga ne izaziva da mu vređa ženu to je veoma nisko i govori o čoveku kakav je.ma ne..on samo misli da svaki brak funkcioniše kao njegov![]()
Ma to njegova ide kod komsije, pa misli da ide i moja :>Pmakso, ovaj ti vređa ženu
Ma ok, ni svakako da je to zla misao, koju je pomislio i sproveo u delo. Dakle ne praktikuje kontrolu zlih misli.mislim da i nije u braku, ali ako već neko ko ga ne izaziva da mu vređa ženu to je veoma nisko i govori o čoveku kakav je.
ili pokušava da bude humorističan ko čkaljaMa to njegova ide kod komsije, pa misli da ide i moja :>P
možda sam ja staromodan, neslane šale u vezi najbliže porodice je previše nisko, čovek sklon niskim pobudama. a naročito ironijom uputiti uvredu.Ma ok, ni svakako da je to zla misao, koju je pomislio i sproveo u delo. Dakle ne praktikuje kontrolu zlih misli.
bitno je da mi nije prodro u dusu, potpuno sam pun ljubavi prema njemu, sto je cilj rada na sebi :>Pmožda sam ja staromodan, neslane šale u vezi najbliže porodice je previše nisko, čovek sklon niskim pobudama. a naročito ironijom uputiti uvredu.
mada to sektama i ne predstavlja problem direktna linija od jahveta![]()
toliko da ga moš jebatibitno je da mi nije prodro u dusu, potpuno sam pun ljubavi prema njemu, sto je cilj rada na sebi :>P

znas sve te vizije i glasovi, i prorokovanje i te fore su totalno nebitne, ako si djubre od coveka. Dakle uvek i svuda, u svimtoliko da ga moš jebati![]()
za mene je to stvar ne/vaspitanja.znas sve te vizije i glasovi, i prorokovanje i te fore su totalno nebitne, ako si djubre od coveka. Dakle uvek i svuda, u svim
duhovnim praksama je cilj da postanes covek.
Ma ok nije nista strasno rekao :>Pza mene je to stvar ne/vaspitanja.

Znas kako, ne komplikuj jednostavne stvari :>pJeli momci,vidim da ste se lepo zabavljali mojom primedbom na racun naseg Maksa a provozali ste se na Saletov "camac" i to gratis...ma preveslao vas on nabrzaka i vi svi za redom posli za njega.
A niste se setili da je mozda moja primedba bila upravo na racun Maksa jer ce on sada moci "da odmeni komsiju"tako sto ce druziti komsinicu ???
Naravno,primedba je bila kafanske prirode sa ocekivanjem da se Makso poce braniti da on mozda nije takav nakon cega bi ja potrazio objasnjenje za tu njegovu moralnu tvrdnju...onako uz pice a da ipak budemo konstruktivni i efektivni jer smo ipak na pdf Religija...![]()
Ovo reci Saletu,on je skontao kako mu dobacila logika ( i zelja) i nije ostavio mogucnost za drugu opciju pa evo ja je sad iznosim...sta ima ovde nejasno i komplikovano ?Znas kako, ne komplikuj jednostavne stvari :>p
Ma sve pet robi.Ovo reci Saletu,on je skontao kako mu dobacila logika ( i zelja) i nije ostavio mogucnost za drugu opciju pa evo ja je sad iznosim...sta ima ovde nejasno i komplikovano ?![]()
Još očekuje da se ti braniš a on bi tražio pojašnjenjeZnas kako, ne komplikuj jednostavne stvari :>p
Ma dobro hteo je da zapodene temu o tome :>PJoš očekuje da se ti braniš a on bi tražio pojašnjenje![]()
obrni okreni Robi bi samo o sexuMa dobro hteo je da zapodene temu o tome :>P

Zapravo hteo sam da iznesem jednu veoma bitnu poentu i to onako ,relaksirano uz mezeluk i lagano pice ali eto,mozda sam lose ocenio drustvo pa sam izneo glip komentar...Ma dobro hteo je da zapodene temu o tome :>P
Nema ga na ljis za chudo, a ja otkako sam pocheo ponovo sa sexom, kampujem tamo :>|pobrni okreni Robi bi samo o sexu![]()
Aha,a vi pricali o politici kad ja odjednom uleteo o seksu...!?obrni okreni Robi bi samo o sexu![]()
Pisi brate, ovo je slobodan forum :|>PZapravo hteo sam da iznesem jednu veoma bitnu poentu i to onako ,relaksirano uz mezeluk i lagano pice ali eto,mozda sam lose ocenio drustvo pa sam izneo glip komentar...
...bolje da ja ponesem krivicu nego li da uznemiravam cenjene kolege sa foruma.![]()