Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači ovozemaljska, ništa natprirodno.
evo i ja sam bogonadahnut, ne znam zašto nekad huliš na moje postove. ne bojiš se boga
O bogami dosta je to nadzemaljsko. Hristos je nakon Svog vaznesenja iza Sebe ostavio Crkvu, stub istine, da se stara o Njegovoj pastvi. Stoga je ta Crkva imala puno pravo dato joj od Boga da odredi koje su knjige kanonske i autentične a koje lažne. A vidimo da su napravili pravi izbor.

O bogami dosta je to nadzemaljsko. Hristos je nakon Svog vaznesenja iza Sebe ostavio Crkvu, stub istine, da se stara o Njegovoj pastvi. Stoga je ta Crkva imala puno pravo dato joj od Boga da odredi koje su knjige kanonske i autentične a koje lažne. A vidimo da su napravili pravi izbor.
isto, ja sam sebe dekretom proglasio da sam božiji prorok. da mi ljubiš slova ili ipak ne veruješ?

Koliko primecujem kod zene, postalo je skoro popularno neko fake pravoslavlje, razmenjuju se citati svetaca citaju se sveci,
posecuju se crkve i manastirii, Tumane obavzno.
No post, moitva i Pricescivanje nikako.

Koliko primecujem kod zene, postalo je skoro popularno neko fake pravoslavlje, razmenjuju se citati svetaca citaju se sveci,
To si video na fb al rade to i muškarci.
Ono ko veruje nek napiše Amin i onda svi redom to piskaraju, gluposti žive, barem po meni.
Užas mi je i ono danas je slava ta i ta srećna svima pa i meni i onda ostali a više od pola nemaš pojma ni ko su uživo, čestitaju ti ...

To si video na fb al rade to i muškarci.
Ono ko veruje nek napiše Amin i onda svi redom to piskaraju, gluposti žive, barem po meni.
Užas mi je i ono danas je slava ta i ta srećna svima pa i meni i onda ostali a više od pola nemaš pojma ni ko su uživo, čestitaju ti ...
Sad sam ucio zenu Oce Nas, kad je vec krenula u vernike. Jos samo da je nateram da posti i da se Pricescuuje :>P

Znaš kako
Ljude ne treba dirati
Pustiti
Kako kome prija tako neka radi

Nepitajmekakoznam

Ali ono što mislim da je najbitnije
Ne deliti ljude na verujuće i neverujuće

To nam je rekao pok. Radovan Bigović

Nemoj da je teraš
Izvini što se mešam

Ali bolje da ćutim

Sorry
Tero sam je u pocetku da posti i da se Pricescuje sa mnom i da ide na sastanke svetosavaca.
Od tih svetosavaca nijedan, ali nijedan nije doveo zenu sem mene.
No sad ne mogu da se Pricescjujem nikako, jer sam mnogo bolestan, i necu da je teram.
Prvo da je naviknem da izbaci zle misli iz glave i da se bolje kontrolise.

Tero sam je u pocetku da posti i da se Pricescuje sa mnom i da ide na sastanke svetosavaca.
Od tih svetosavaca nijedan, ali nijedan nije doveo zenu sem mene.
Nema ništa od teranja
No sad ne mogu da se Pricescjujem nikako, jer sam mnogo bolestan, i necu da je teram.
Zašto ne možeš?
Post nije uslov za pricesce

Prvo da je naviknem da izbaci zle misli iz glave i da se bolje kontrolise.
Samo to?
😅🤣
Izvini
Pa to se ceo život trudimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back