aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.258
Nemova pesma je dobra ali je
trebao da pobedi Baby lasagna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim obrnuto.. kao po običaju..Nemova pesma je dobra ali je
trebao da pobedi Baby lasagna

Tek sam sad primetila da je ova promoterka satanizma nacrtala
sebi na čelo simbol tribala, tri vala ili prastarog svetog trojstva.
Tačno bi se igrali sa nečim, a ne znaju ni značenje..

Ma nemam ja šta više o tome da učim.. Čim vidim znak, jasno mi je štaLearn more
simboli bude određene energije...prema onome što piše u tekstu koji sam citirao za ovaj simbol se pored ideje da je sve važno u trojkama (što ti ne bez razloga povezuješ sa svetim trojstvom) vezuje moć za manipulaciju prirodom i da daje volju da se ide napred i zaobiđu prepreke...satanistički elementi su tu da utiču na druge, ovaj drevni keltski simbol koji nije ni loš ni dobar ali je jak energetski je tu da njoj da energiju...tako ja to vidim...Ma nemam ja šta više o tome da učim.. Čim vidim znak, jasno mi je šta
predstavlja. Ono što mi nije jasno je, zašto neko ko promoviše satanizam
ima taj znak na čelu. Ko krst da je nacrtala, a izvodi satanistički ritual.
Besmisleno..
Isto mislimo.Ja mislim obrnuto.. kao po običaju..
Lazanjina pesma je dobra, ali Nemova je izuzetna. Po svemu je
izuzetna.
N nije besmislenoMa nemam ja šta više o tome da učim.. Čim vidim znak, jasno mi je šta
predstavlja. Ono što mi nije jasno je, zašto neko ko promoviše satanizam
ima taj znak na čelu. Ko krst da je nacrtala, a izvodi satanistički ritual.
Besmisleno..
Pa samo što ne može da joj da energiju za nešto što je u suprotnosti sasimboli bude određene energije...prema onome što piše u tekstu koji sam citirao za ovaj simbol se pored ideje da je sve važno u trojkama (što ti ne bez razloga povezuješ sa svetim trojstvom) vezuje moć za manipulaciju prirodom i da daje volju da se ide napred i zaobiđu prepreke...satanistički elementi su tu da utiču na druge, ovaj drevni keltski simbol koji nije ni loš ni dobar ali je jak energetski je tu da njoj da energiju...tako ja to vidim...
da je Satana u suprotnosti sa Božijom voljom ne bi postojao...neko mora i ulogu negativca da igra u bilo kom zanimljivom filmu...Pa samo što ne može da joj da energiju za nešto što je u suprotnosti sa
Božijom voljom.
Nemova pesma jeste muzicki najboljameni je pesma Baby Lasagne baš dobra, onako moćna,..onaj ritam deluje kao da jašeš ne konja nego stotine konja odjednom....ispuni te energijom pesma...a ovo švajcarsko kad vidim onog balavca obučenog kao noja u suknjici kako peva nešto čudno to mi ne ostavlja neki utisak...mada verzija sa simfonijskim orkestrom koju je Jasna postovala je ok...ipak nisam stručan što se muzičkih parametara tiče....žiri svake zemlje valjda ima dovoljno stručnjaka da procene šta je umetnički vrednije
Muškarcima se glas u pubertetu promeni, postaje grublji. Ove visokemeni je pesma Baby Lasagne baš dobra, onako moćna,..onaj ritam deluje kao da jašeš ne konja nego stotine konja odjednom....ispuni te energijom pesma...a ovo švajcarsko kad vidim onog balavca obučenog kao noja u suknjici kako peva nešto čudno to mi ne ostavlja neki utisak...mada verzija sa simfonijskim orkestrom koju je Jasna postovala je ok...ipak nisam stručan što se muzičkih parametara tiče....žiri svake zemlje valjda ima dovoljno stručnjaka da procene šta je umetnički vrednije
Jeste.Nemova pesma jeste muzicki najbolja
nije sve što postoji u skladu sa Voljom.. nešto je samo po dopuštenju..da je Satana u suprotnosti sa Božijom voljom ne bi postojao...neko mora i ulogu negativca da igra u bilo kom zanimljivom filmu...
Pa i anđeli su ono..Jeste.
Ali ne volim te...ne znam ni kako da ih oslovim...
Daleko im lepa kuća...sad sam ga čuo i više nikad. Ne zanimaju me Ono i tako slični...
Ne želim da imam nikakve veze sa tim...

hu iz čad, marko purišić i ostali?Virgin "ja sam ono a ne on" Nemo vs Chad "s Bogom sam dobio natrag samog sebe" Marko Purišić.
ja na život gledam kao na igricu ili film...kao na školu za obuku duša....nemaš učenje ako nemaš prepreke...nemaš zanimljivog i iskušenja ako nemaš negativce u filmu ili priči...zamisli koliko je raj kako ga zamišljaju dosadan...ništa se ne događa, nema nikakvih problema, ne moraš da se angažuješ nego samo uživaš...ok je to za odmor...ali tu nema učenja, nema napredovanja.....nije sve što postoji u skladu sa Voljom.. nešto je samo po dopuštenju..
Može se učiti i napredovati i na lakši način. A dopuštenje ovoga lošegja na život gledam kao na igricu ili film...kao na školu za obuku duša....nemaš učenje ako nemaš prepreke...nemaš zanimljivog i iskušenja ako nemaš negativce u filmu ili priči...zamisli koliko je raj kako ga zamišljaju dosadan...ništa se ne događa, nema nikakvih problema, ne moraš da se angažuješ nego samo uživaš...ok je to za odmor...ali tu nema učenja, nema napredovanja.....
može kad dostigneš izvestan nivo...verujem da se u višim svetovima ne igra igra dobro zlo nego su polariteti ljubav i mudrost...Može se učiti i napredovati i na lakši način. A dopuštenje ovoga lošeg
vidim isto tako, kao iskušenja kroz koja se raste.
Nama samo nije moguće da zamislimo realnost bez polariteta. Prosto našmože kad dostigneš izvestan nivo...verujem da se u višim svetovima ne igra igra dobro zlo nego su polariteti ljubav i mudrost...
Neuporedivo je to...Pa i anđeli su ono..
Ako su ti problemi zanimljivi...napravi ih sam sebi...tako ćeš još brže napredovati...ja na život gledam kao na igricu ili film...kao na školu za obuku duša....nemaš učenje ako nemaš prepreke...nemaš zanimljivog i iskušenja ako nemaš negativce u filmu ili priči...zamisli koliko je raj kako ga zamišljaju dosadan...ništa se ne događa, nema nikakvih problema, ne moraš da se angažuješ nego samo uživaš...ok je to za odmor...ali tu nema učenja, nema napredovanja.....
Zašto je neuporedivo? Pa svi mi imamo u sebi i mušku i žensku stranu.Neuporedivo je to...