Veseli vernici

• Začetnik teme Začetnik teme Jasna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bambi-evrovizija.png

Tek sam sad primetila da je ova promoterka satanizma nacrtala
sebi na čelo simbol tribala, tri vala ili prastarog svetog trojstva.
Tačno bi se igrali sa nečim, a ne znaju ni značenje.. :think:

The Triskelion

celtic Triskelion symbol

Also known as the Triskele, the Triskelion is another of the ancient Irish Celtic symbols thought to have been around during Neolithic times (that’s around 3,200 years BC!).

This spiral symbol once again reflects the Celtic belief that everything important comes in threes.

The Triskelion has three clockwise spirals connecting from a central hub, a little like the Manx three-legged symbol. In fact, the Greek word Triskele means ‘three-legged’.

Also known as the triple spiral, the Triskelion has rotational symmetry and is very common in Celtic art and architecture.

A symbol that represents progress

celtic symbol for courage

The Celtic spiral is one of the oldest and most primitive decorations on earth and is believed to represent the sun or ethereal radiation energy.

Celtic spirals that are clockwise are believed to have a meaning connected to harmony or earth; if they are anti-clockwise they are thought to be pagan symbols that manipulate nature.

The meaning of the Celtic Triskelion is seen as a symbol of strength and progress. As it appears to be moving, the Triskelion also represents the will to move forward and overcome adversity.

Learn more:
Read more about this symbol in our guide to the Triskele.

https://www.theirishroadtrip.com/celtic-symbols-and-meanings/

Jedino mi za tu promociju satanizma ništa nije jasno. Zar to ne bi trebalo
da bude zakonom zabranjeno?
Organizatori joj zabranili da podrži Palestinu, ali joj pentagram i ostale
gluposti nisu zabranili. Ko je tu lud?

Ma nemam ja šta više o tome da učim.. Čim vidim znak, jasno mi je šta
predstavlja. Ono što mi nije jasno je, zašto neko ko promoviše satanizam
ima taj znak na čelu. Ko krst da je nacrtala, a izvodi satanistički ritual.
Besmisleno..
simboli bude određene energije...prema onome što piše u tekstu koji sam citirao za ovaj simbol se pored ideje da je sve važno u trojkama (što ti ne bez razloga povezuješ sa svetim trojstvom) vezuje moć za manipulaciju prirodom i da daje volju da se ide napred i zaobiđu prepreke...satanistički elementi su tu da utiču na druge, ovaj drevni keltski simbol koji nije ni loš ni dobar ali je jak energetski je tu da njoj da energiju...tako ja to vidim...

simboli bude određene energije...prema onome što piše u tekstu koji sam citirao za ovaj simbol se pored ideje da je sve važno u trojkama (što ti ne bez razloga povezuješ sa svetim trojstvom) vezuje moć za manipulaciju prirodom i da daje volju da se ide napred i zaobiđu prepreke...satanistički elementi su tu da utiču na druge, ovaj drevni keltski simbol koji nije ni loš ni dobar ali je jak energetski je tu da njoj da energiju...tako ja to vidim...
Pa samo što ne može da joj da energiju za nešto što je u suprotnosti sa
Božijom voljom.

meni je pesma Baby Lasagne baš dobra, onako moćna,..onaj ritam deluje kao da jašeš ne konja nego stotine konja odjednom....ispuni te energijom pesma...a ovo švajcarsko kad vidim onog balavca obučenog kao noja u suknjici kako peva nešto čudno to mi ne ostavlja neki utisak...mada verzija sa simfonijskim orkestrom koju je Jasna postovala je ok...ipak nisam stručan što se muzičkih parametara tiče....žiri svake zemlje valjda ima dovoljno stručnjaka da procene šta je umetnički vrednije

meni je pesma Baby Lasagne baš dobra, onako moćna,..onaj ritam deluje kao da jašeš ne konja nego stotine konja odjednom....ispuni te energijom pesma...a ovo švajcarsko kad vidim onog balavca obučenog kao noja u suknjici kako peva nešto čudno to mi ne ostavlja neki utisak...mada verzija sa simfonijskim orkestrom koju je Jasna postovala je ok...ipak nisam stručan što se muzičkih parametara tiče....žiri svake zemlje valjda ima dovoljno stručnjaka da procene šta je umetnički vrednije
Nemova pesma jeste muzicki najbolja

Muškarcima se glas u pubertetu promeni, postaje grublji. Ove visoke
tonove koje on izvodi teško je i ženskim glasom izvesti.
Katolička crkva je imala horove kastrata. Kastrirali su mušku decu
pre puberteta, da bi im glasovi ostali čisti i da bi zvučali poput anđela.
Neverovatno bolesna ideja.
A eto, Nemo zvuči poput anđela tako, sam od sebe. Vrlo neobično.

nije sve što postoji u skladu sa Voljom.. nešto je samo po dopuštenju..
ja na život gledam kao na igricu ili film...kao na školu za obuku duša....nemaš učenje ako nemaš prepreke...nemaš zanimljivog i iskušenja ako nemaš negativce u filmu ili priči...zamisli koliko je raj kako ga zamišljaju dosadan...ništa se ne događa, nema nikakvih problema, ne moraš da se angažuješ nego samo uživaš...ok je to za odmor...ali tu nema učenja, nema napredovanja.....

ja na život gledam kao na igricu ili film...kao na školu za obuku duša....nemaš učenje ako nemaš prepreke...nemaš zanimljivog i iskušenja ako nemaš negativce u filmu ili priči...zamisli koliko je raj kako ga zamišljaju dosadan...ništa se ne događa, nema nikakvih problema, ne moraš da se angažuješ nego samo uživaš...ok je to za odmor...ali tu nema učenja, nema napredovanja.....
Može se učiti i napredovati i na lakši način. A dopuštenje ovoga lošeg
vidim isto tako, kao iskušenja kroz koja se raste.

može kad dostigneš izvestan nivo...verujem da se u višim svetovima ne igra igra dobro zlo nego su polariteti ljubav i mudrost...
Nama samo nije moguće da zamislimo realnost bez polariteta. Prosto naš
um nije za to sposoban. Dušom se može doživeti, kao duhovno iskustvo.
To su oni što opisuju kako su bili jedno sa svime i sve se granice izbrisale
i slično..

Ako su ti problemi zanimljivi...napravi ih sam sebi...tako ćeš još brže napredovati...

Neuporedivo je to...
Zašto je neuporedivo? Pa svi mi imamo u sebi i mušku i žensku stranu.
Samo što je ženama lakše i da tu stranu otkriju sebi i pokažu drugima.
Vrlinom se još smatra. Dok je muškarcima potpuno potisnuta ženska
strana. Sami se pred sobom stide. I dok su kod anđela te dve energije
u potpunoj ravnoteži, kod čoveka jedna blago preovladava.
Živimo u društvu u kome je načisto muška energija preovladala i to
u svom najgorem obliku. Kontrola i agresija. Zato se i dešavaju razne
anomalije gde ljudi više ne znaju ni šta su.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back