Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.523
TakodjeI mojim roditeljima je bilo apsurdno tada, a sad obilaze manastire i veliki su vernici...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TakodjeI mojim roditeljima je bilo apsurdno tada, a sad obilaze manastire i veliki su vernici...
A po statistikama je ovaj podforum u plusu.Nema Saleta, nema Koko Bila, nema Gogili, sad se i Toma odjavljuje..
ovde postaje mnogo dosadno..![]()
mogu da zamislim kako je tek na ostalim podforumima dosadno..A po statistikama je ovaj podforum u plusu.
Чак се и Честити Славиша згражава над Тешиним питањима....Teša je nadmašio učitelja..![]()
pa i tebe nije bilo mesecima, dodje period u zivotu, kad te ne interesuje forum...Nema Saleta, nema Koko Bila, nema Gogili, sad se i Toma odjavljuje..
Nemoj imati idole,kakve god one bile...meni je idol Sv. Pavle, nas patrijarh. \Mislim da je jedini na svetu verski vodja, koji je bio asketa.
Koliko ste ljubomorni, pa to je strašno. Pojede vas zloba..Nemoj imati idole,kakve god one bile...
Mozes se ugledati na apostola i to je to,ne smes ni korak vise od toga jer to Bog izricito brani !
Досадно је одавно...Nema Saleta, nema Koko Bila, nema Gogili, sad se i Toma odjavljuje..
Ajoj, tebe sam zaboravila da pomenem.Досадно је одавно...
Само да те похвалим за дебункирање Робија и ресто УСА-јеховаца цитатима светог Максима Исповедника о псеудодуховности среброљубаца (из Б руклина...)Ajoj, tebe sam zaboravila da pomenem.
sad ćeš ti zabavu da napraviš, časkom..
A ja čekam da ti i u drugim religijama počneš svece da prepoznaješ,Само да те похвалим за дебункирање Робија и ресто УСА-јеховаца цитатима светог Максима Исповедника о псеудодуховности среброљубаца (из Б руклина...)
Још да оне своје гуру-Роме из Индије схватиш ко исте продаваче магле зарад нечасног добитка, и можеш да наставиш са самодуховенством, без заблуде вишка![]()
Чекај Годоа... немам своје мишљење по том питању, већ црквено, ко и сваки ПравославацA ja čekam da ti i u drugim religijama počneš svece da prepoznaješ,
pa da ti kažem - dobrodošao.![]()
Нажалост то је немогуће јер светитеља ван Православне Цркве нема.A ja čekam da ti i u drugim religijama počneš svece da prepoznaješ,
pa da ti kažem - dobrodošao.![]()
Чекај Годоа... немам своје мишљење по том питању, већ црквено, ко и сваки Православац
A ja u vas verujem i doćekaću.Нажалост то је немогуће јер светитеља ван Православне Цркве нема.
Не веруј у људе, већ у доказе БожијеA ja u vas verujem i doćekaću.![]()
Пусти људе, некад сами себе не разумеју, а камо ли ће тебе увек...Ono u vama u šta ja verujem, vi očigledno još niste primetili.
I polako. Nisam rekla da to mora da bude odmah..
u ljudima.Пусти људе, некад сами себе не разумеју, а камо ли ће тебе увек...
Држ се Бога