- Poruka
- 89.439
I spucao ih je munjama..bila je mrtva trka...tri teme Ilija tri teme demoni![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I spucao ih je munjama..bila je mrtva trka...tri teme Ilija tri teme demoni![]()

koje ispaljuje iz svemirskog broda u kome živi sa vanzemaljskim entitetom zvanim JahveI spucao ih je munjama..![]()

ja preko 65k za 17 godJa 33621 čoveče
sad si mi pokvario priču..koje ispaljuje iz svemirskog broda u kome živi sa vanzemaljskim entitetom zvanim Jahve![]()
Neverovatno je to kolko su ljudi opsednuti demonima. Maltene nema mesta za Boga.ćuti, dobro je da su demoni potonuli..![]()
...tebi svakako ne,misli se na one koje ih mogu i pre svega zele razumeti.ispadas jos u prvom krugu selekcije...
To se odmah vidi...opusti se, niko ti ne zamera u šta i na koji način veruješ (što se tiče normalnih ljudi)
mene lično ne zanimaju dugački postovi pa ih i ne čitam. čak ni svoje![]()
И то је један њен део. Шта ћеш на аутомобиле да те тамо ђаво куша?Ја свратио само на једно с ногу, овај пдф вечерас изгледа није религија, већ демонологија, одох ја на аутомобиле или политику.![]()
Ko je sad taj Robi,umalo da pomislim da si nesto pogresila pa si nesto lepo napisala o meni...Ti i Robi ste![]()

topluваљда је мислила на братску љубав..![]()

joj jes bolan vragolanTo se odmah vidi...![]()
da, čovek nađe neko sidro, neki gromobran da bi izdržao.Evo sta mislim zasto sam postao invalid i otisao u penziju. Bog hoce da me oslobodi posla, pa da veri mogu da se posvetim do kraja zivota.
Tu su zena i dete, koje mi daju satisfakciju u zivotu da ne zapadnem u depresiju.
Dakle, sve je Bog smislio. To sto jos nisam mrtav je isto cudo.
Pa nema te, nikako :>P
evo me Makso i baš bih volela da mi pustiš neku pesmicu ali sa liste tvoje ženePa nema te, nikako :>P

Žena ti ima dobar ukus

Naravno. Samo sto sam prvo hteo da budem beskucnik. Recimo da je ono sto pise u Bibliji bila za mene stvarnost.Žena ti ima dobar ukus
Nego da te pitam zašto si hteo da postaneš monah
Znam celu priču kako je sve teklo pričali smo ti i ja o tome ali šta te je to baš povuklo da poželiš postati monah
Da li si bio totalno svestan kako teče monaški život?
jooj htedoh prvo napisati čestitam al sam se na vreme zaustavila jer invalidska nije to sjajna situacijaGogilli i dobih invalidsku, a znas kolko je zajebano sad dobiti invalidsku u Srbiji?