Veseli spust(Kraljevo)

Brate, kakav si ti smor! Svecano obecavam da necu da se vozim TIM taksijem (kao sto nikada necu kupiti Kirby ma koliko mi se smeskali svakog dana na vratima)! Imam i ja vunovlacaru pa je ne reklamiram po forumu...

Imas odsek "Oglasi" na Forumu i tamo pisi apsolutno sta hoces...

Tacno se vidi da me smara da se reklamiras po forumskom prostoru, nek sam odakle hocu. OK?

I, da, nema sanse da te pustim da "radis posao", jer...

"Zabranjeno je na forumu:

... Neposredna promocija privatnih firmi, sajtova ili usluga izvan Foruma namenjenih tome...

...Kršenje ovih pravila povlači sankcionisanje korisnika sa ili bez prethodno poslate opomene..."

Da ne bude da nisi znao.

Ako govorimo o trsdiciji tradicija kaze poslednja subota juna i ovim putem molim organizatore da se u buduce toga i pridrzavaju upravo zbog toga sto ima nas koji dolazimo svake godine i racunamo na to.Ja sam sad na Stavrosu i radujem se nasem skorom vidjenju.Kao i svake godine i ove godine krecemo biciklama iz Beograda dan ranije ko zeli moze posle 27.06 da me kontaktira u vezi organizacije da putujemo zajedno.

trgovaccc:
Ako govorimo o trsdiciji tradicija kaze poslednja subota juna i ovim putem molim organizatore da se u buduce toga i pridrzavaju upravo zbog toga sto ima nas koji dolazimo svake godine i racunamo na to.Ja sam sad na Stavrosu i radujem se nasem skorom vidjenju.Kao i svake godine i ove godine krecemo biciklama iz Beograda dan ranije ko zeli moze posle 27.06 da me kontaktira u vezi organizacije da putujemo zajedno.

Jeste poslednja ali ne subota nego nedelja juna.Medjutim ovog puta se na taj dan pala "vrtoloma"sto je za nas pravoslavce vrlo tezak praznik kojim se ne ide na vodu

trgovaccc:

jesi i prosle godine isao iz bg-a u kv, i na forumu pitao za smeshtaj (chitaj: tush :P), pa si bio u vojnom hotelu ? trenutno mi na pamet pada da dopedalam do bg-a, ali nisam siguran kojim putem je najbolje ici ...

Back