Veseli spust(Kraljevo)

my.php
[/URL][/IMG]

well, all I know is that kolega ide, i da je vec najavio da nece da dodje u ponedeljak da radi, jer ce lechiti opekotine i mamurluk ... dovoljno za mene da ne odem, a i to shto nisam bas neki plivach takodje moze malko da me odvrati :)

ali po onome shto se vidi, nekad je bilo daleko zanimljivije, kad su se pravili splavovi ... sad se uglavnom ide desantnim chamcima, sto i nije toliko zanimljivo za videti (videti, posto nisam nikad bio)

pis

sada sam dosao sa Maglica.Pocela je oluja,nevreme.Sada sam u gradu a ovde nista.Ne znam zasto ali mnogo je negativne energije i negativizma u Maglicu.Oseca se neka tenzija.Da li zbog pijane mase ili...ali svako svakog merka ispod oka dok na drugoj strani drugi kradu cepove za camce i vesla.Moj ortak stize jednu pijanu lopuzu veslom po ledjima.Jedva se raskrstismo sa policijom.Pojedini rolaju marihuanu bez pardona...

Pa ovako:
Ibar je mali.Krenuli smo iz Maglica u 08:00 a stigli na kej u 18:00h.
Nisam sagoreo sto je dobro jer sam se vec spustao par puta ove godine i imam boju.ekipa mi je bila haoooossss :) jeste da smo retko ali bas veoma retko masili grane i stene :)
Do banje smo se spustali uz trubace.Privezali smo se uz njih.Jeste da su se malo bunili sto smo se privezali za njih ali dali smo im dve opcije
1) Da budemo vezani uz njih i da budemo normalni
2) Da nam ne daju da budemo vezani uz njih i da ne budemo normalni (prskanje kofama vode,prskanje pivom,prskanje sa veslima,sudaranje i naguravanje na kamenje....)

Sve je lepo ali mnogo ima nekog negativizma i neke negativne energije medju pojedinima.e ti pojedinci te nateraju da se osecas lose i da ti sve to propadne.Preko deset svadja (malo je falilo da prerastu u tuce) sam gledao i dve ozbiljne tuce.A oko cega!!Oko nicega!!
Napila se i nadrogirala neka bagra i merkaju te ispod oka tj. traze skim ce da se pobiju.
Postavicu slike kod mene na ssajt pa cete moci da pogledate kako je bilo

nikolo_paganini.:
Pa ovako:
Nisam sagoreo sto je dobro jer sam se vec spustao par puta ove godine i imam boju.ekipa mi je bila haoooossss :) jeste da smo retko ali bas veoma retko masili grane i stene :)
Do banje smo se spustali uz trubace.Privezali smo se uz njih.Jeste da su se malo bunili sto smo se privezali za njih ali dali smo im dve opcije
2) Da nam ne daju da budemo vezani uz njih i da ne budemo normalni (prskanje kofama vode,prskanje pivom,prskanje sa veslima,sudaranje i naguravanje na kamenje....)

Sve je lepo ali mnogo ima nekog negativizma i neke negativne energije medju pojedinima.e ti pojedinci te nateraju da se osecas lose i da ti sve to propadne.Preko deset svadja (malo je falilo da prerastu u tuce) sam gledao i dve ozbiljne tuce.A oko cega!!Oko nicega!!
Napila se i nadrogirala neka bagra i merkaju te ispod oka tj. traze skim ce da se pobiju.
Znas zasto je bilo negativizma juce na Ibru....zato sto nisam ja bila tamo :-D :-D :-D

nikolo_paganini.:
Pa ovako:

I ja sam se juce vratio sa spusta mada nisam video ni svadje a kamoli tuce.Mozda nisam ocekivao to da vidim pa nisam ni obracao paznju.Sve u svemu odlicno sam se proveo trecu godinu za redom,i naravno u pravu si za nivo vode na Ibru.Zbog toga je i Ibar bio dosta sporiji pa smo dosta kasnije stigli u Kraljevo. :lol:
PS. Koji je tvoj sajt da pogledam slike?

Back