MM izlazi sad u cetvrtak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crtež u Dampyru je užas živi... Likove ne možeš da prepoznaš u koliko ih ne oslove u stripu...
A što se tiče Zagora, stvarno su smorili s njim...
Zagor ima najveci tiraz i najbolje se prodaje,zato ga toliko i forsiraju,A u jednu ediciju su izgleda ugasili,onaj Ciko specijal.
I ja bi isto zeleo da Talicni Tom pocne ponovo da izlazi,mada ne znam kako.......Danas sam kupio onaj strip "Tex"od Veselog Cetvrtka i nisam ga jos procitao,ali sam ga prelistao i video da je veoma dobar,Da li ste i vi mozda u nekom stripu od Veselog Cetvrtka dobili neki papir za neko uclanjenje?Znate li mozda kada ce izaci sledeci broj Texa?
ima li iko zagora hc 1-3 da bi se menjao za neke druge stripove.....
ili zagor specijale 1-3
naravno izdavac veseli cetvrtak.......
i jos jedan predlog sta bi trebao veseli da pokusa,nadam se da se vecina seca i obozavala je strip HORROR,80ih u izdanju decijih novina,formata A4,cudoviste iz mocvare.drakula,zombi,itd...
bilo bi lepo kada bi veseli jednom u tri meseca pravio nesto u tom pogledu,ali da pakira kao dragonera,po 300 stranice ,pa nek ljudi uzivaju.....
ito tako nebi bilo lose da malo pokusa nekada da objavi nesto od MANDRAKA,
ali KIT TELERA mora da objavi,setite se samo epizoda,kju kluks klan,teleskopulos,onda prica o jastrebu,itd.....
alo narode......to nama treba...kakav dosadni nathan,lazarus,itd...
ovaj brad baron nije los strip,kupio sam prvi broj,i podseca na solidni holivudski film......
i,sta je sa magicnim vetrom....
sta je sa stripovima koji su bili odmor za dusu,a crtali su ih jogoslovenski majstori,npr -tarzan,nindja,cat clow....bane kerac je bio car jugoslovenskog stripa...
greska, to ja ovim pederima objasnjavam da su bolesni i da treba da se lece. Ako jos negde ima takav post a da mu tu nije mesto molio bih vas da me obavestite pa da ga brisem