Veseli Četvrtak (Spisak objavljenih stripova je na prvoj strani)

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imam informacije da sledeci cetvrtak izlazi Dampyr i specijalac Mark broj 3. u originalu. Dampyr mi je ok. U Italiji je izaslo 10.Markova specijalaca ( 1990-1999 ) ,jedanput godisnje. Po meni je to najslabiji Markov period.Od broja 1 do broja 7 crtali su Dario Guzzon ( jedan od legendarne trojke EsseGesse koja je izbacila Bleka,Kapetana Mikija,Komandanta Marka I Tajanstvenog Alana-izlazio je kao dodatak Marku u ZS ) I Lina Buffolenta ( ona je crtala neka epizode Kita Telera). Zatim od broja 8. da broja 10. crta samo Lina,cak je i Ferri uletao i crtao naslovne strane. Jos u staroj SFRJ je izasao special Mark broj 1. i ugasio se serijal. VC je krenuo od broja 2. Ja Marka volim i pazaricu. Samo mislim da su mogli da izbace umesto tog serijala Markove specijalce recimo onu pricu kada Mark ide u Egipat jer su oteli Bety ( ZS 444. Mark protiv mumije, 447. Mocni Nemeris, 450 Gnev Imotepa i 453. Povratak u Ontario) Po meni zlatni period Marka je ZS od 300 - 500. Jer kod ovih Markovih specijalaca crtez mi je ocajan.

Ja bih najvise voleo da imam pare da kupim sve sto izlazi
al ******...

I bolje sto nemas para ovo sto se desava veselom cetvrtku je sramota.U danasnjem dampiru izmesane strnice stampa uzasno losa. A o Komandantu marku nemam reci koliko sam razocaran , 1> dodatak Zalosna sova nije uheftan nego je pola uheftano da ne bi listovi ispadali.
2> Listovi ispadaju iz samog stripa lose su zalepljeni imaju stranice koje su zamrljane jako prilikom stampe.
Moje misljenje ako ovako nastave nece jos dugo da se bave time.
Razocaran sam jakooooooo

Back