Veseli Četvrtak (Spisak objavljenih stripova je na prvoj strani)

• Začetnik teme Začetnik teme miXed
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I tako... Kažu da će uskoro Novosti da prošire pobnudu stripova. Neće biti samo Simpsoni. A ne znam da li oni objavljuju jos nesto ???

Dobri stripovi izlaze.. veseli pici kao lud.

Ja bih voleo da neko pokrene neki strip tipa stripoteke ali na vise strana. Nesto kao stari SUPER ili možda Biser strip. Tako neka revija jos da se pojavi da možemo i neku alternativu Boneliju da vitamo a ne samo bonelija.

Voleo bih da neko ponovo objavi Asterixa ali ono kvalitetnog. Nista ne bi falilo ni Mandraku, Fantomu. Bilo bi dobro da neko recimo krene sa izdanjem Tarzana od prvog broja. Ne znam da li vam je poznat Bob Moran. Mogao bi neki magazin da krene...

Prije nekoliko mjeseci svi stripovi Veselog cetvrtka koji dolaze u Trstenik su dolazili osteceni (ostecen hrbat, oguljena boja sa korica, savijene korice). Narucio sam stripove direktno od izdavaca i poslali su mi dva stripa manje i sve stripove ostecene i zamotane u pak papir sa jednom otvorenom stranom (tiskovina) i uvezane kanapom! Vratio sam im stripove i trazio da mi posalju neostecene ili da mi vrate novac. Nisu mi odgovorili ni na jedan od dva maila (ispod, prvi poslat 4 decembra, a drugi 11. decembra).

Radi lakseg citanja mailova koje sam poslao Veselom cetvrtkum a koje postujem ispod:
telefon za narucivanje je 011/271-04-88,
telefon Veselog cetvrtka je 011/386-09-99,
mail je redakcija@veselicetvrtak.com.

----- Original Message -----
From djuricne <djuricne@ptt.rs>
Date Thu, 04 Dec 2008 14:03:26 +0100
To Redakcija <redakcija@veselicetvrtak.com>
Subject Sramota, prevara!

Postovani,

narucio sam:
DD 3, BB 1, Teks 2, Zagor 10.
U paketu je bila uplatnica na 600 dinara. Uplatio sam tih 600 i jos 150 i narucio jos jedan primjerak BB1.
Posle sam uplatio 300 i 980 dinara i narucio:
MN 2, MN 4, Dampir 4, KMS 1, MM 2, DD 10 i Zagor predstavlja 1.Djevojka na telefonu za narucivanje mi je rekla da su uplate u redu ida nemate DD 10. Danas su mi stigli:
MN 2, MN 4, Dampir 4, KMS 1, MM 2 i Zagor predstavlja 1 i u njima uplatnica na 1130 dinara!
Ne znam cemu uplatnica kad sam sve stripove vec platio?
Svi stripovi su stigli osteceni! Sa djevojkom sam se dogovorio da mi posaljete stripove u kutiji jer su mi prosli put stripovi bili osteceni u transportu. Bili su samo u papiru za pakovanje!

MN 2: remitenda, potamnio sa strane od sunca, na gornjem nezalijepljenom hrbatu je crna fleka
MN 4: hrbat izguzvan
Dampir 4: ima oguljenu boju na lijevom uglu zadnje korice, remitenda - gornji hrbat je potamnio od sunca
MM2: zavrnut gornji desni ugao (vjerovatno u transportu)
ZP 1: zavrnut gornji desni ugao (vjerovatno u transportu), ostecenje od kanapa na donjoj sredini prednje korice
KMS 1: ostecenje od kanapa na donjoj sredini prednje korice

Molio bih Vas da mi posaljete nove stripove (ne remitendu) ili da mi vratite novac!
Molio bih Vas da mi posaljete 40 dinara za postarinu kako bih Vam vratio vase stripove (nisam ih citao ni ostecivao)!
Ako imate nove DD 10 i BB 1 molio bih da ih posaljete (platio sam ih) ili da mi vratite novac.
Molio bih da mi stripove saljete u kutiji ili mi vratite novac!
Kad sam prvi put narucivao predlozio sam djevojci da mi stripove salje Siti ekspresom (200 dinara za kucnu dostavu na cijeloj teritoriji Ostatka Srbije) i rekla mi je da samo saljete postom. Ako je moguce,uplaticu jos 200 dinara pa mi sve posaljite Siti ekspresom.

Nenad Zovko
Stracki lug
Ribnik
37243 Pocekovina
064/xxx-xx-xx

----- Original Message -----
From djuricne <djuricne@ptt.rs>
Date Thu, 11 Dec 2008 14:44:13 +0100
To Redakcija <redakcija@veselicetvrtak.com>
Subject 1430 dinara

Postovani,

Siti ekspresom sam Vam danas poslao (ja sam platio postarinu) ostecene stripove. Molim Vas da mi vratite mojih 150+300+980=1430 dinara.

Nenad Zovko
Stracki lug
Ribnik
37243 Pocekovina
064/xxx-xx-xx

Veseli cetvrak je krenuo sa Brad Barronom, potpuno novim serijalom.Koji je samo posle prvog broja dostigao veliku popularnost,a sa velikim nestrpljenjem se ocekuje drugi broj. Takodje bi veseli cetvratak mogao da pokrene jos neki serijal Sergia Bonellia:
-Gregory Hunter svemirski rendzer
-Jonathan Steele mesavina horora,magije,naucne fantastike sa dve lepe pratilje Jasmine & Myriam
-Napoleo prvi broj i jedini je izasao u Srbiji
-Brendom najbliziji je Bred Barron
-Demian izlazi u Hrvatskoj
i moji favoriti koje bi voleo da vidim u VC
-Volto Nascosto (skriveno lice) maskirani ratnik koji nosi srebrnu masku,vodja bande,desna ruka kraljice Etiopije,a radnja se desava 1889
-Jan Dix holandjanin,istrazuje umetnicka dela i njihovo poreklo
Sergio Bonelli takodje ima serijal One Shot gde su do sada izasla dva stripa
1.Il legionario 232 str
2.Bandidos 248 str.
zatim serijal Romnzi
1.Dragonero koji je objavljen
2.Gil occhi e il buio ( Oci i mrak)
Isto bi voleo videti odabrane price (kao sto se krenulo sa Zagorom) sa junacima : Tex Willer,Mister No...

Iskreno da ti kazem uvek ces dobiti malo ostecene stripove ako ih sam nisi kupio na Trafici. I tada postoji mogucnost da kupis neki ostecen, kao ja dragonera.
Moj ti je savet da stripove narucujes iz darkvooda. Ili kad dodjes u Bgd da ih sam kupis .
A ako si vratio stripove postoji mogucnost da ostanes bez novaca i stripova.

Vec mi je postalo neprijatno da prodavacicama u kioscima ukazujem da je strip ostecen i trazim drugi primjerak. Bio sam i u Trafici u Kraljevu i imaju samo 10-ak od oko 60 do sada objavljenih stripova. I tamo sam morao da trazim nesteceni primjerak :(((

Kupovao sam i u Darkvudu i u Alan Fordu, ali bi trebalo da je najbolje nove stripove narucivati od izdavaca :))

Puno ih brate molis, hebes im kevu, i ima sa kamatom i pdv-om da ti daju :D

:))))

Mislio sam da odem u strip sop ,,Zagor" u Tuzli i da pocetkom februara kupim kompletnu godisnju produkciju ,,Veselog cetvrtka" za 200 evra. Sa autobusom i taksijem bi me sve kostalo 250 evra :))).

Veseli cetvrtak mi se jos nije obratio povodom ovoga. Izgleda da ne posjecuju ni strip forume :(((

Mislio sam da odem u strip sop ,,Zagor" u Tuzli i da pocetkom februara kupim kompletnu godisnju produkciju ,,Veselog cetvrtka" za 200 evra. Sa autobusom i taksijem bi me sve kostalo 250 evra :))).

Veseli cetvrtak mi se jos nije obratio povodom ovoga. Izgleda da ne posjecuju ni strip forume :(((

A sto ne odes u AFord ili Darkvud u Bgd i kupis kompletnu produkciju za 50% manje para????

imas ovde ljudi iz Veselog cetvrtka:

http://forum.stripovi.com/

Hvala. Nema veze.

A sto ne odes u AFord ili Darkvud u Bgd i kupis kompletnu produkciju za 50% manje para????

Kupujem i u AF i u Darkvudu. Do Zagora 10 sam kupovao sve sem onog sto je izlazilo kad nisam bio u Trsteniku. Pola od toga mi je osteceno (vidim ostecenje tek kad stignem kuci, glupo mi je da vracam prodavacici). Nisu vazni popusti, nego da strip bude nov. Inace, posto stripove unosim u bazu primjecujem da skoro svi imaju razlicitu sirinu i duzinu. Npr. zagori 5 i 10 su dosta uzi od ostalih. Ovi tvrdoukoriceni zagori su tako odvratno uradjeni da nemam rijeci :(((

I tako... Kažu da će uskoro Novosti da prošire pobnudu stripova.
Voleo bih da neko ponovo objavi Asterixa ali ono kvalitetnog. Nista ne bi falilo ni Mandraku, Fantomu. Bilo bi dobro da neko recimo krene sa izdanjem Tarzana od prvog broja. Ne znam da li vam je poznat Bob Moran. Mogao bi neki magazin da krene...
Lijepo bi bilo kad bi neki magazin objavljivao te stripove, i to Egmontove epizode Fantoma koje su mnogo bolje od novinskih, a volio bih vidjeti nedjeljne table Fosterovog i Hogartovog Tarzana. To je kod nas objavljivano prije Drugog svjetskog rata, poslije skoro ništa.

Back