----- Original Message -----
From djuricne <djuricne@ptt.rs>
Date Thu, 04 Dec 2008 14:03:26 +0100
To Redakcija <redakcija@veselicetvrtak.com>
Subject Sramota, prevara!
Postovani,
narucio sam:
DD 3, BB 1, Teks 2, Zagor 10.
U paketu je bila uplatnica na 600 dinara. Uplatio sam tih 600 i jos 150 i narucio jos jedan primjerak BB1.
Posle sam uplatio 300 i 980 dinara i narucio:
MN 2, MN 4, Dampir 4, KMS 1, MM 2, DD 10 i Zagor predstavlja 1.Djevojka na telefonu za narucivanje mi je rekla da su uplate u redu ida nemate DD 10. Danas su mi stigli:
MN 2, MN 4, Dampir 4, KMS 1, MM 2 i Zagor predstavlja 1 i u njima uplatnica na 1130 dinara!
Ne znam cemu uplatnica kad sam sve stripove vec platio?
Svi stripovi su stigli osteceni! Sa djevojkom sam se dogovorio da mi posaljete stripove u kutiji jer su mi prosli put stripovi bili osteceni u transportu. Bili su samo u papiru za pakovanje!
MN 2: remitenda, potamnio sa strane od sunca, na gornjem nezalijepljenom hrbatu je crna fleka
MN 4: hrbat izguzvan
Dampir 4: ima oguljenu boju na lijevom uglu zadnje korice, remitenda - gornji hrbat je potamnio od sunca
MM2: zavrnut gornji desni ugao (vjerovatno u transportu)
ZP 1: zavrnut gornji desni ugao (vjerovatno u transportu), ostecenje od kanapa na donjoj sredini prednje korice
KMS 1: ostecenje od kanapa na donjoj sredini prednje korice
Molio bih Vas da mi posaljete nove stripove (ne remitendu) ili da mi vratite novac!
Molio bih Vas da mi posaljete 40 dinara za postarinu kako bih Vam vratio vase stripove (nisam ih citao ni ostecivao)!
Ako imate nove DD 10 i BB 1 molio bih da ih posaljete (platio sam ih) ili da mi vratite novac.
Molio bih da mi stripove saljete u kutiji ili mi vratite novac!
Kad sam prvi put narucivao predlozio sam djevojci da mi stripove salje Siti ekspresom (200 dinara za kucnu dostavu na cijeloj teritoriji Ostatka Srbije) i rekla mi je da samo saljete postom. Ako je moguce,uplaticu jos 200 dinara pa mi sve posaljite Siti ekspresom.
Nenad Zovko
Stracki lug
Ribnik
37243 Pocekovina
064/xxx-xx-xx