gost 446604
Domaćin
- Poruka
- 4.578
Pomoć žene i djevojke .
Za šta služi koje polje .
Za šta služi koje polje .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista mi nije napisano , imam samo garanciju .Pa sve ti piše, šta je nejasno?
zavrtiš kao rulet pa šta ti Bog da...Pomoć žene i djevojke .
Za šta služi koje polje .Pogledajte prilog 1688442
Pa ako pereš bijelo i pamučno, okreneš na to, piše i nacrtano, ako pereš šareno idi na sintetiku. Ostalo ti kao muškarcu i ne trebaPrethodna smart je pregorela i neka je.
Celu noć viu viju motor cvili , dojadi , ova je sa inverterom , ne čuje se ništa .
Ali isto tako nemam pojma ništa .
Imas sliku , pričaj , mani se tamo gubitka interesovanja .ako negde iskoci 90- to je za obucu
90 i nema, nema ni moja novaako negde iskoci 90- to je za obucu
Pa ako pereš bijelo i pamučno, okreneš na to, piše i nacrtano, ako pereš šareno idi na sintetiku. Ostalo ti kao muškarcu i ne treba![]()
Ma jes, ali to je 40, sigurnije je njemu da pere na 30da nije šareno ovo "mix"
Samo ti reci redom crtica ta i ta stavlja se to i to .Pa ako pereš bijelo i pamučno, okreneš na to, piše i nacrtano, ako pereš šareno idi na sintetiku. Ostalo ti kao muškarcu i ne treba![]()
kod mene mašina poludela jer je bila polupuna i uključena centrifuga i pobacala sve sa nje![]()
Pa eto rekla sam, ako pereš crno i pamučno onda kupi i deterdžent za crno i okreno na crno.Samo ti reci redom crtica ta i ta stavlja se to i to .
Ma neće mu na 30 ništa pomiješati boje, a ima i na etiketi svakog komada odjeće uputa kako prati.kod mene mama pere :I
ona odvaja plave stvari posebno, crvene posebno... možeš valjda nekako i crne da uklopiš?
ne znam koliko je to danas bitno, tj kad se pomeša sve živo, mislim na puštanje boje
Pa eto rekla sam, ako pereš crno i pamučno onda kupi i deterdžent za crno i okreno na crno.
Imaš opciju i za jastuke, jakne i druga čuda sa perjem.
Imaš opciju samo ispiranje i centrifuga, a imaš i samo centrifugu-to koristiš samo za sex![]()
E sad 90 zaboravi.Dosad sam ovako .
peskiri, jastučnice i plahte 90 c
odvojeno gatje i majice 90 c
panatnalone i čarape 60
duksevi 60
jakne 40
sedalice , ležaljke podmetaći 40
zavese valjda 30 .
...............
gde se to sad ovde na gorenje nalazi .
inače omekšivač ne stavljam u veš
kontraproduktivno.
I to 60 će ti prati 4 sataDosad sam ovako .
panatnalone i čarape 60
duksevi 60
jakne 40
zavese valjda 30 .
...............
inače omekšivač ne stavljam u donji veš
kontraproduktivno.
60 je dovoljno za dezinfekciju,ako bas hoces uvek mozes da dodas malo alkohola..in Dosad sam ovako .
panatnalone i čarape 60
duksevi 60
jakne 40
zavese valjda 30 .
...............
inače omekšivač ne stavljam u donji veš
kontraproduktivno.
3,15 na 90 cI to 60 će ti prati 4 sataako je Gorenje