Verujete li u virtualna poznanstva?

Lilu:
e moj Incognito, opasna je ona veruj mi, znam ja, sve ti je navrachala! bavi se magijom, vestica bre! Sto je usavrsila znanje... svaka joj cast!

Vanja sram te bilo, rekla sam ti da tu vrstu magije nikako ne primenjujes na moderatorima, samo na userima... ni jedanu temu nije zakljucao ihaaaaaa od kad... totalno je sludjen!
Ahaha, o boze, kad je ovo bilo i kako je slatko bilo... :lol:
Kako vrijeme leti, fiju...

Bolje zaliti za necim sto si uradio, nego za necim sto nisi...
Dakle,+ za poznanstva, bilo kakve vrste; zasto da se prekuckavate danima, mesecima, godinama?... ako mozete i da se upoznate, sednete, popricate?..
Za nepoverljive uvek je tu medjufaza: telefonski razgovor... Tu se vidi koliko ko brzo misli ;-) definitivno se isfiltrira svaka laz (sem u pogledu fizickog izgleda, za one kojima je to bitno :-))...

Najvisi Clan Foruma:
Bolje zaliti za necim sto si uradio, nego za necim sto nisi...
Dakle,+ za poznanstva, bilo kakve vrste; zasto da se prekuckavate danima, mesecima, godinama?... ako mozete i da se upoznate, sednete, popricate?..
Za nepoverljive uvek je tu medjufaza: telefonski razgovor... Tu se vidi koliko ko brzo misli ;-) definitivno se isfiltrira svaka laz (sem u pogledu fizickog izgleda, za one kojima je to bitno :-))...

ne verujem da moze tek tako da se provali laz preko telefona ukoliko nekoga ne poznajes licno. cak se uopste ne slazem sa tobom u vezi toga

Tesko da se virtuelno moze naci osoba sa kojom mozete da izgradite nesto veliko. Moze, ali malo je teze nego u rl, jer iako upoznajete vise osoba, teze pravite selekciju i gubite vreme na neke, koje biste uzivo lakse raskrinkali.
Tuzno mi je kad neko sa tom namerom, iskljucivo namerom da nadje ljubav, surfuje, cetuje...Ok, ako naidje neko, ali da se tako nadje...mislim da je jako retko.

Back