Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Taj mozak je usko povezan sa picom pa onda imaju direktan signalni prenos informacija...e to su kurvvice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ides mi na onu stvar sa tim "pozdrav".

Konacno se sve uklapa.
Da ljubav stvarno postoji ne bi se toliki ljudi razvodili
Ne razumem sto se ljudi tripuju 

nikad nisam kapirala devojke koje cekaju princa na belom konju o.O (a obicno dodje konj u belom bmw-u)
Pa uvek mozes biti vece ***** i u gomili govana naci srodno djubre i sljam kao i ti sam .Ljubav je najodvratnije osecanje koje postoji. To je davanje lepih karakternih osobina osobama koje to nemaju i idealizovanje osoba koje to nisu zasluzile,a ako podjemo od predpostavke da je cela rasa jedna gomila gowana i otpada dolazimo do zakljucka da od ljudi koje bi trebalo da pljujemo na ulici pravimo sebi "bogove" i patimo zbog sljama! Jos mi je odvratnija stvar kad neko od tebe trazi da ga volis,nije mu/joj dovoljno sto si tu vec hoce da te podcini,da te unizi zbog svog ega i da dokaze sebi da nije gowno i da ga neko voli.
ako uzememo primer da imamo neku skobaljku i u nju se zaljubi neki obican lik,ona zna da je odvratna,ali takodje i zna da je on vece gowno i pichka od nje i da nema drugog izlaza i bas zato sto voli takvu odvratnu automatski on je vise ne zasuzuje jer je gori od nje. Prava stvar je ne voleti osobe jer su gowna,ali biti uz njih i onda ce oni tebe da vole iz zahvalnosti sto ih trpis jer znaju da su obicna gowna. Aha,znaci ljubav ne moze nigde postojati jer im je u podsvesti usadjeno pogotovu zenama da su im male sise,veliko dupe ili visak kilograma,a kod muskaraca da im je mala kita,da su ***** ili da su nesposobni i zato svi traze osobu koja ih nece voleti vec trpeti. *** sklopio sam celu slagalicu do detalja!Konacno se sve uklapa.
Fali mu neka da ga jase...