Vero

Uu ja obožavam kada cveta lipa nema ništa lepše. U maxiju i idei nema trešanja uopšte juče bili a pored u njegoševoj dve kao piljare samo za voće. Kilo trešanja u jednoj 380 dinara a u drugoj čak 500 dinara kilo. Žena pobesnela idemo danas na zelenjak :lol:
Kakve su bile cene na zelenjaku kad si ti otisao....?

Danas tresnje zeleni 100 150 200 250 , prosek prva dva...jagode 200-250 kajsije male 100 150 200 velike..ali to je sve u spicu kad su banane 200 a ovako su 100...mladi luk riknuo, ostala rastika zelje po 40...tikvice 50, lubenice kako ko , neko 50 neko 90...paradajs 120...

A zato djeram ponuda jaca, ali cene razvaljuju, kajsije 300, paradajs 200 , banane 200 , a sve su to od proizvodjaca osim banane...ali bolja roba...mada...generalno bolja...
super-vero-plovimo-zajedno-vec-20-godina.jpg

Hajd posto slepujem Zelenjak na Vero , da pomenem i nagradnu igru , kupis Grcko od 1000 din ne eu i dobijes letovanje za 2 osobe i 2 avionske karte...

Radim u trgovini.I stvarno nemoze da se stigne.Ima nas dve.Iz firme nesalju nove cene.A i moja koleginica nije raspolozena da ih menja.
Poštujem Vaš posao i verujem da nije lako. Ovo masnim slovima stvarno nije opravdanje da mi kao kupci platimo više nego što piše.
Onda ja neću da čekam u redu i izaćiću sa robom. Eto nisam raspoložen da čekam.

Bio da kupim Neoplanta suhomesnato u iznosi preko 900 din dobije se peskir veliki. Odem dole u Jumbo da vidim kakve su cene peskira i koliko se isplati. 1 200 I 2 000? Jel su od svile jbt da platim peskir 2 crvene? Odem na kasu, racun kao sto treba, sve ok. Samo nema da izadje uz racun kupon da se dobije peskir. Zena se cudi sto nece. Zove kasirka sefa, on dodje, kaze ne znam zasto je tako, ali daj mu peskir. Ona pita da me ne kazne? On kaze nece, ja sam odgovoran. Ja se zahvalim coveku, on kao ok je. Nije mi delovao kao da mu je pravo.

Mislim se kakve jajare. Da ti uvale da potrosis vise za slajs cajne I salamu.

Schogetten cokolada svuda 150 din, na pijaci 100 din. Ovde 175. 🙄
Тако је свугде.
Нешто је прескупо, нешто превише јефтино. Тако се зарађује, само отворимо очи и памтимо цене.
Нема нам друге. Иначе ако купујемо а не размишљамо, долази до овог...

Back