Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakve su bile cene na zelenjaku kad si ti otisao....?Uu ja obožavam kada cveta lipa nema ništa lepše. U maxiju i idei nema trešanja uopšte juče bili a pored u njegoševoj dve kao piljare samo za voće. Kilo trešanja u jednoj 380 dinara a u drugoj čak 500 dinara kilo. Žena pobesnela idemo danas na zelenjak![]()
Poštujem Vaš posao i verujem da nije lako. Ovo masnim slovima stvarno nije opravdanje da mi kao kupci platimo više nego što piše.Radim u trgovini.I stvarno nemoze da se stigne.Ima nas dve.Iz firme nesalju nove cene.A i moja koleginica nije raspolozena da ih menja.
Jeл на Зелењаку још увек старо правило, два метра од улаза најскупље цене, одмакнеш 20 метара оно све јефтиније и јефтиније ?Kakve su bile cene na zelenjaku kad si ti otisao....?

Ja na svakoj pijaci kupujem u sredini, u dubini, nikako na pocetku. Sad znam za tu caku.Jeл на Зелењаку још увек старо правило, два метра од улаза најскупље цене, одмакнеш 20 метара оно све јефтиније и јефтиније ?![]()
Тако је свугде.Schogetten cokolada svuda 150 din, na pijaci 100 din. Ovde 175.![]()