- Poruka
- 131.161
Da li bi botovi botovali za drugu stranu ako bi im dali vise ili su verni i botuju iz iskrenih ubedjenja a suska dobro dodje pride.
Pricam o botovima svih stranaka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na prvu sam mislio da si otvorio temu o Tihiju.Da li bi botovi botovali za drugu stranu ako bi im dali vise ili su verni i botuju iz iskrenih ubedjenja a suska dobro dodje pride.
Na prvu sam skontao da se preispituje.Na prvu sam mislio da si otvorio temu o Tihiju.
mislis imam dobru ponuduNa prvu sam skontao da se preispituje.
mislim da je tihi lvl iznad bota, on je zavrsio igricuNa prvu sam mislio da si otvorio temu o Tihiju.
Ta igrica mora da je na razini candy crush-amislim da je tihi lvl iznad bota, on je zavrsio igricu![]()
Dobre ponude se pisu na kafanskom salvetu a ti visis ovde po ceo dan.mislis imam dobru ponudu![]()
flapi brdsTa igrica mora da je na razini candy crush-a
vid iskusnog..Dobre ponude se pisu na kafanskom salvetu a ti visis ovde po ceo dan.
A ne, tu treba motorika.. to bi Tihiju bilo prekomplicirano, on mora nešto gdje samo udara i ide dalje, slično kao i sa brojem tema koje otvori na dnevnoj bazi.flapi brds![]()
Pa nisam se ovde pronašla mada mi lepe botovanje i ostrašćenostDa li bi botovi botovali za drugu stranu ako bi im dali vise ili su verni i botuju iz iskrenih ubedjenja a suska dobro dodje pride.
I plaćenici obično rade po sistemu copy paste komentara..Najbolji botovi su oni koji su naivni i izmanipulisani da veruju u besmislice koje pišu. Recimo većina nacionalista, patrijota i rusofila to rade jer su naloženi posle par decenija medijske indokrinacije da veruju u "slobodarski svet sa istoka i zlo sa zapada". I takvi su najbolji kao botovi, ne moraju da se plaćaju a dovoljno su ostrašćeni da rade posao "solidno kvalitetno". Sa druge strane, plaćenici rade na tarifu pa ko više plati![]()
Uvijek uz vlast! Dakle cisti interes, bar u mom slucaju, imas li jos pitanja? (p.s. Jer bilo sta drugo da se napise necete vjerovatiDa li bi botovi botovali za drugu stranu ako bi im dali vise ili su verni i botuju iz iskrenih ubedjenja a suska dobro dodje pride.
Botovanje je najstariji zanat na svetuDa li bi botovi botovali za drugu stranu ako bi im dali vise ili su verni i botuju iz iskrenih ubedjenja a suska dobro dodje pride.
Da li bi botovi botovali za drugu stranu ako bi im dali vise ili su verni i botuju iz iskrenih ubedjenja a suska dobro dodje pride.
Šta znači "svih stranaka"? Problem sa botovima vlasti je što ih finansiraju građani. Svesni su da kradu iz državne kase da bi botovali za vlast i jadili ovu državu. Jedan od imperativa nakon pada ove gamadi mora biti otkrivanje i registracija svih botova i da vrate pare u državnu kasu, da li kroz višestruko vece poreze ili zaplenu imovine... To ćemo već videti.Da li bi botovi botovali za drugu stranu ako bi im dali vise ili su verni i botuju iz iskrenih ubedjenja a suska dobro dodje pride.
SNS botovi bi botovali za opoziciju da opozicija ima vise kinte, da.Da li bi botovi botovali za drugu stranu ako bi im dali vise ili su verni i botuju iz iskrenih ubedjenja a suska dobro dodje pride.
I plaćenici obično rade po sistemu copy paste komentara..
Pa kakvo ti je to pitanje, imaš i ovih i onih.