petrovic79
Početnik
- Poruka
- 28
petrovic79, rekoh ti ja da je razlog odbijenice u vezi razvoda. Sada im posalji sve to detaljno i nadam se da ce biti u redu. Proveri da je kako treba, ako je potrebno napisi i obrazlozenje jer njima nekada treba tako crtati
Sretno! Javi kako prodjes.
Da napisala sam propratno pismo, sve kako se desavalo i supervizor suda mi je napisao i obrazlozio gresku suda i sve je to uredno potpisano i overeno, ali me samo zanima da ne znas slucajno koliko ovaj proces traje. Jer nigde tacno ne pise ne tacno nego prosecno, jedino na sajtu USCIS pise CURRENT a to moze svasta da znaci.. A posto sam godinu dana u Srbiji stekla sam pravo vereniku ovde u ambasadi da radim verenicku vizu, ali bi ja da zavrsim ovo zapoceto...

Verenik mi je otisao pre 6 meseci u usa, pre 2 meseca je postao ilegalac, jer je odlucio da ostane da radi, inace vozi kamion. pokusavamo da sredimo meni vizu, imam uslove za turisticku, ali mi ne odgovara, jer necu dobiti socijalni broj. preko nekih ljudi smo stupili u kontakt sa jednim covekom koji bi nam izasao u sustret i vencao se sa mnom, inace on ima americko drzavljanstvo, ima 40-ak god, imao je firmu u americi, koju je zatvorio i otvorio je ovde u srbiji, trenutno je ovde i predlaze mi da se vencamo i da ja kasnije dobijem green card, a `kasnije kasnije` i njihovo drzavljanstvo. ne znam koliko je to pametno, jer ja imam 22 god, koji je postupak oko svega toga, nacula sam da postoje razne provere i iskreno se plasim da nas ne `provale` i da mi ne udare trajnu zabranu...