Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bravo rabbit ! Zelim to sve najbolje !Nadam Se da Ce uskoro I moju odpbroti
drugari da vas obavesstim da mi je viza odobrena juce! presretan am i zelim svima da sto pre dobijete pozitivan odgovor!
drugari da vas obavesstim da mi je viza odobrena juce! presretan am i zelim svima da sto pre dobijete pozitivan odgovor!
Drugari,
Hajde da napravimo jos jednu tabelu kako bi ispratili statistiku za 2015 godinu i prosledili dalje.
Kada budete mogli, svi koji ste aplicirali 2015. mozete mi poslati datume i mesto apliciranja, iz koje ste zemlje, koja viza je u pitanju, datume kada su vam poslali uput za lekarski i datume intervjua ukoliko ih je bilo.
Po ceo dan sam na forumu, citam iznova ovih 184 stranica, bolje je nesto korisno da radim dok cekam.
Vidim da ce rabbit84 i Monjamie17 uskoro da krenu....drzim palceve!
Cao brisi,
Statutory declaration (poseban formular) se popunjava ukoliko ste predali za vizu u Australiji.
Ukoliko predajes za vizu izvan Australije, moze neko od vasih prijatelja, rodbine (neko ko vas poznaje, i imao je uvid u vasu vezu)
da napise detalje/izjavu o vasoj vezi na obicnom listu papira ili word dokumentu ukoliko predajete onlajn. U zavisnosti ciji je prijatelj,
kum, sestra, otac, majka....trebalo bi da napise koliko vas dugo poznaje, sta misli o vasoj vezi, da je veza iskrena, i jos po neki detalj.
Ta osoba koja bude popunjavala izjavu moze istu i da potpise pri dnu i da stavi datum. Izjavu moze pisati na engleskom ili na Srpskom/Hrvatskom/Bosanskom/Makedonskom.
U slucaju da nije napisana na engleskom moraces predati sudskom tumacu na prevod. Mi smo recimo predali 4 izjave, mada nisam sigurna koliko je tacno dovoljno.
Uz svaku izjavu smo prilozili licnu kartu osobe koja je pisala istu.
Sve dokumente koji nisu na engleskom neophodno je da prevedes kod sudskog tumaca.
Nadam se da sam pomogla...
Čestitam rabbit84, sve najbolje , ja danas polećem
Cestitam rabbit84 i sve najboljeTratincice, srecan put i zelim ti sve najlepse, pa se nadam da cemo uskoro piti kaficu down under
I jedno pitanjce, dobili smo juce poruku da prikacimo jos neki dokument i pojavilo mi se na online immi acc obavestenje o Health Examination- ali kada stisnem na taj link otvara mi se stranica border&immi sa nekim upitnikom od par pitanja vezanih za zdravlje. Kako ide procedura za dobijanje HAP broja i zakazivanje pregleda? Zna li neko?
Hvala unapred![]()
Ja sam lekarski radila pre apliciranja i sama dobijala HAP broj upravo tako, popunila My Health Declaration (verovatno vam je to otvorilo) nakon cega se dobija HAP broj sa kojim sami zakazujete lekarski (zakazuju za par dana od kada pozovete) ali cula sam da kada vam vas CO kaze da uradite lekarski da vam on sam da HAP broj tako da nisam sigurna u vasem slucaju. Evo dodatnih informacija http://www.border.gov.au/Trav/Visa/...th-requirement/arranging-a-health-examination