Veccika
Zainteresovan član
- Poruka
- 451
Draga supeeer
..mogu misliti kako se osecas ali molim te potrudi se biti opustena jer vi se ispravni i sve je iskreno i nemas se cega plasiti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi odobrena viza :-D :-D
Bravo vecicka !!! Neli Sam. To rekla ! Yuuhooo! Enjoy darling and all the best !!!
Drugari moji ODOBRENA MI JE VIZA danas u 12:51...OSECAJ JE NEVEROVATAN...
..
Ljudi odobrena viza :-D :-D
- - - - - - - - - -
Cestitam Veccika , izgleda da praktikuju u poslednje vrijeme , prvo da zovu da nas malo zivciraju pa onda odobre vizu
- - - - - - - - - -
Cestitam ceca 85, sve najbolje
..
Hvala draga i ja tebi cestitam koja sreca za nas danas za nepoverovati... Kad stizes u australiju? :-Dceca85 CESTITAM TI DRAGA OD SRCA.ti si samo 5 dana pre mene aplicirala ali istoga dana nam je odobrena
- - - - - - - - - -
HVALA DRAGA MONJAMIE..jos ne mogu da verujem ..sva se tresem veruj mi...i ti ces za za par meseci..makedonci cini mi se dobijaju ranije
![]()
Hvala puno svima i vi da budete uskoro srecni kao ja i Veccika danas :-)cestitam veccika i ceca85.... neka vam je srecan put i uzivajte![]()
![]()
..
Hvala draga i ja tebi cestitam koja sreca za nas danas za nepoverovati... Kad stizes u australiju? :-D
- - - - - - - - - -
Hvala puno svima i vi da budete uskoro srecni kao ja i Veccika danas :-)
cestitam veccika i ceca85.... neka vam je srecan put i uzivajte![]()
![]()
Veccika, do kad treba da udjes u Australiju?![]()
Vecika, sretno bilo i nemoj nas zaboraviti.
Veccika ja ti ne mogu sigurno to tvrditi jos, ali mislim da je to to samo odstampaj tu vizu da imas u svakom slucaju kad krenes za australiju :-) mogu te pitati za vizu u drzavi u kojoj budes presedala :-)Libreto HVALA TI PUNO.NE MOGU I NECU VAS NIKADA ZABORAVITI !!! Ti si moja generacija i tebe necu posebno zaboraviti
..a i prorekao si mi dacu ja biti sledeca
- - - - - - - - - -
Ceca85 i drugari moji sta sada treba da radimo ..da li je ovaj mejl ustvari nasa viza ..da li to treba da se odstampa ili treba jos nesto da dobijemo..
Da li na tom papiru ima onaj kvadrat, kod za skeniranje?
Kad se on skenira, vidi se da je viza odobrena.
Da ima Schatten