Verenička i Partner viza - Australija

hvala na recima ali bas imam tremu pokusavam od sad da smirim samu sebe koliko god imala tremu i taj strah kako ce biti veruj da jedva cekam kad ce taj dan biti da znam vise na cemu sam jer bas se dugo vucemo sa ovim mislim da sam najduze na cekanju ali ako bog da valjda isplatice se ovo cekanje

- - - - - - - - - -

joj nadam se jer to je sudjenje koje ce trajati 7 ili 8 sati verujte mi mozda i vise zamislite pa cak ceo dan tako je reko advokat a zamislite sta ce sve da pitaju pa ti sad vidi da ne pogresis nesto :dash:

Ljudi odobrena viza :-D :-D

ceca85 CESTITAM TI DRAGA OD SRCA.ti si samo 5 dana pre mene aplicirala ali istoga dana nam je odobrena:D:D

- - - - - - - - - -

Bravo vecicka !!! Neli Sam. To rekla ! Yuuhooo! Enjoy darling and all the best !!!

HVALA DRAGA MONJAMIE :D..jos ne mogu da verujem ..sva se tresem veruj mi...i ti ces za za par meseci..makedonci cini mi se dobijaju ranije:D

- - - - - - - - - -

Cestitam Veccika , izgleda da praktikuju u poslednje vrijeme , prvo da zovu da nas malo zivciraju pa onda odobre vizu

- - - - - - - - - -

Cestitam ceca 85, sve najbolje

HVALA DRAGA :D...da bas tako...pogotovo sto je trajalo 40 min..kada za sebe znas da je sve cisto kao suza onda ocekujes da taj intervju traje kratko..ali eto svako razmislja na svoj nacin..

ceca85 CESTITAM TI DRAGA OD SRCA.ti si samo 5 dana pre mene aplicirala ali istoga dana nam je odobrena:D:D

- - - - - - - - - -

HVALA DRAGA MONJAMIE :D..jos ne mogu da verujem ..sva se tresem veruj mi...i ti ces za za par meseci..makedonci cini mi se dobijaju ranije:D
Hvala draga i ja tebi cestitam koja sreca za nas danas za nepoverovati... Kad stizes u australiju? :-D

- - - - - - - - - -

cestitam veccika i ceca85.... neka vam je srecan put i uzivajte :D :D
Hvala puno svima i vi da budete uskoro srecni kao ja i Veccika danas :-)

Drugari zelim da Vam ze zahvalim OD SRCA na svemu sto ste ucinili za mene :D:D:D:heart::kiss: i zelim Vam SVE NAJBOLJE i puno strpljenja .Nas jezik je bogat recima ,ali ovo sto ja sada osecam ne moze cak ni nas jezik da opise.Aplicirano 8.07 2014.i posle 10 mes i 16 dana dobijena Partner viza

- - - - - - - - - -

Hvala draga i ja tebi cestitam koja sreca za nas danas za nepoverovati... Kad stizes u australiju? :-D

- - - - - - - - - -

Hvala puno svima i vi da budete uskoro srecni kao ja i Veccika danas :-)

Da velika sreca draga ceca85 neopisiva:D...ja nisam jos kartu rezervisala ali nadam se to ce biti u toku juna:D:tambalamba:

cestitam veccika i ceca85.... neka vam je srecan put i uzivajte :D :D

HVALA DRAGA SEKA1988 PUNO:D bicemo u kontaktu da se i ja Vama radujem:D

- - - - - - - - - -

Veccika, do kad treba da udjes u Australiju? :)

Na intervju-u moj CO me je pitao da li mogu da udjem do kraja avgusta ..ja sam rekla DA...a u ovom obavestenju nisam jos visela detalje..samo mi je bilo bitno da vdim kakva je odluka

Vecika, sretno bilo i nemoj nas zaboraviti.

Libreto HVALA TI PUNO:D.NE MOGU I NECU VAS NIKADA ZABORAVITI !!! Ti si moja generacija i tebe necu posebno zaboraviti:D;)..a i prorekao si mi dacu ja biti sledeca;)

- - - - - - - - - -

Ceca85 i drugari moji sta sada treba da radimo ..da li je ovaj mejl ustvari nasa viza ..da li to treba da se odstampa ili treba jos nesto da dobijemo..

Libreto HVALA TI PUNO:D.NE MOGU I NECU VAS NIKADA ZABORAVITI !!! Ti si moja generacija i tebe necu posebno zaboraviti:D;)..a i prorekao si mi dacu ja biti sledeca;)

- - - - - - - - - -

Ceca85 i drugari moji sta sada treba da radimo ..da li je ovaj mejl ustvari nasa viza ..da li to treba da se odstampa ili treba jos nesto da dobijemo..
Veccika ja ti ne mogu sigurno to tvrditi jos, ali mislim da je to to samo odstampaj tu vizu da imas u svakom slucaju kad krenes za australiju :-) mogu te pitati za vizu u drzavi u kojoj budes presedala :-)

Back