Poslao sam sad preporuceno , napisao sam adresu i sprat 8,,,, zvao sam ambasadu i rekli su mi da napisem to,,, hvala radbje puno!
Jesi stavio i ime svog CO, ili samo adresu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslao sam sad preporuceno , napisao sam adresu i sprat 8,,,, zvao sam ambasadu i rekli su mi da napisem to,,, hvala radbje puno!
Jel zna neko kad se salje svom CO ono sto traze, i ja sad to poslao preko maila jel oni odgovore da su to primili,videli?tj jel uzvrate ikakvu poruku?
Korisnik75 ja sam od nekoga sa foruma dobila savet da svaki put kada nesto predam ambasadi napisem jedan mejl sta sam poslala i to se pokazalo kao korisno .Svaki put su mi odmah odgovorili.Bilo bih dobro da to uradis a i za one koji nisu do sada to praktikovali![]()
Korisnik75, dobit ces autoreply da su primili e-mail. Budi oprezan da dokumenti ili slike ne predju 5MB, jer ne mogu da prime veliki fajl. Nama su trazili police clearance, pa nakon sto smo to poslali u e-mail-u, zvali su nas da nam kazu da treba preko poste. Pa su nas opet zvali nakon 3 sedmice da pitaju da li smo to poslali postom. Znaci, fer su, zovu samo kad je neophodno da razjasne nesto. Puno srece u daljnjem procesu!
Ziziba posto nisam nikad slao poruke mom CO o nikakvim pitanjima pa me zanima jel da mu pisem na srpskom ili engleskom? Stvarno ne znam![]()
Your migration application is closer to finalization.
Ovo mi je napisao moj CO i savjetuje da neidem na turisticku.Zna li iko kolko traje to finaliziranje?
Drugari ja sam sve zavrsio sto se tice papira i lekarskog , eto u petak putujem na turisticku , bicemo u kontaktu , sve vas puno pozdravljam ,,,,
@zahee Razlika izmedju tebe i JASMIN11 je 11 dana, prati forum pa kada on objavi da je dobio vizu broji jos 10ak dana
@Korisnik75 Sretan put![]()
Zato sto forum ne dozvoljava linkove u potpisu, al mozes da iskopiras onaj deo od "http..." i zalepis u novoj stranici
ili ovako:
Pogledajte prilog 351361
Zdravo svima ! Dobila sam verenicku vizu posle 13 meseci i 16 dana.
Moj vam je savet da se ne vencavate dok ne dobijete verenicku vizu, jer samo produzavate proces.
Mozete doci turisticki u Aus i tu da cekate finalizaciju vize, kao sto sam ja uradila.
U tom slucaju morate napustiti Aus kada treba da dobijete verenicku vizu , odete na Fiji ili neko dr messto u blizini
Jedino za Fiji ne treba viza.
Poslali su mi email da mi je blizu finalizacija vize , cim sam napustila Aus prvi radni dan
Poslali su mi email da sam dobila vizu.
Samo opusteno, nemojte da ih zovete nepotrebno , kad im nesto zatreba oni ce vas kontaktirati.
Tako je barem bilo u mom slucaju.
Nadam se da sam bila od pomoci.
Puno srece![]()
cao svima ja sam partner vizu zapoceo u novembru 2014.