Verenička i Partner viza - Australija

da nam dam malo vjetra u jedra......Hoshi, sa australiaforum-a dobio/la je vizu nakon 10 mjeseci i 4 dana (pogledaj tu srecu), i on/ona je iz high risk country....aplicirao/la preko BG ambasade (ja sam preko Beca), al znam da je vecina BG.....cure drzimo palceve jedne drugima.......nesto se pozitivno desava

Zizi, Upravo sam usla ovde da to osto napisem! Hehhehe preduhitrena sam :)
Nesto mi se cini da su samo Januar preskocili! :)

poz LIBERTO pitali ste dokle smo stigli sa zalbom u tribunalu pa ovako uzeli advokata koji je mnogo trazio mada samo smemo tribunalskog advokata da imamo tako da nema biranja procedura je od 3do 6 mes od 6do 9 ili od 9 do 12 predali smo i zalbu za ubrzanje meni su poslali neke papire ta potpisem sad traze od supruga citizen i od njegove dece isto pa ce morati da vodi suprug na tom sudu 5 osobe da svedoce i da potvrde da je to brak iz ljubavi ma svasta traze ali eto mi smo jos na pocetku jer kad advokat nama javi sta treba da uradimo mi to uradimo neznam ni sama sta ce biti na kraju jer vise nemam poverenje u nikoga jer kad je jedna ambasada mogla tako da uradi pa sto nebi i ovi a to je samo da bi ljudi placali da idu dalje a ja trebam ovde da imam isto 5 svedoka koji ce da svedoce isto tako i to poslace mi aplikacije za svaku osobu posebno a u jednoj aplikaciji ima oko 15 papira i sve to treba sudski prevodilac da pise a jedan papir kosta 10 evra pa ti sad vidi koliko je to i htela sam da pitam ako neko zna da je odbijen isto kao i ja i dali su i njima dali da idu preko tribunala ako neko ima tu informaciju da mi kaze hvala

Je li se vama javlja vas CO ja od 19.11. nista nisam dobio a od tada poslao sam tri emaila i nista...

- - - - - - - - - -

Je li se vama javlja vas CO ja od 19.11. nista nisam dobio a od tada poslao sam tri emaila i nista... a planiram da apliciram za turisticku vizu , aplicirao za partner vizu 18.08.14 a 19.11.14 ljekarski uradjen i nista od tada ni odgovora na e mail... a ni intervju nista ne javljaju aaaaaa....

Je li se vama javlja vas CO ja od 19.11. nista nisam dobio a od tada poslao sam tri emaila i nista...

- - - - - - - - - -

Je li se vama javlja vas CO ja od 19.11. nista nisam dobio a od tada poslao sam tri emaila i nista... a planiram da apliciram za turisticku vizu , aplicirao za partner vizu 18.08.14 a 19.11.14 ljekarski uradjen i nista od tada ni odgovora na e mail... a ni intervju nista ne javljaju aaaaaa....

Od avgusta ni traga ni glasa....cekam 9 mjeseci vec

- - - - - - - - - -

Marta predala,juna bila na pregled, do tad nista i od tad nista do decembra kad je trazila dokaz o neosudjivanosti jer je prethodni istekao. I sad ocekujem da kad se vratim u Srbiju da se nesto desi jer sam 6 meseci u Australiji na turisticku vizu. Tako su rekli da moram da izadjem iz Australije.

Marta predala,juna bila na pregled, do tad nista i od tad nista do decembra kad je trazila dokaz o neosudjivanosti jer je prethodni istekao. I sad ocekujem da kad se vratim u Srbiju da se nesto desi jer sam 6 meseci u Australiji na turisticku vizu. Tako su rekli da moram da izadjem iz Australije.

Rekli su da moras izaci, znaci donose odluku , ja planiram do kraja sedmice aplicirati za turisticku :D valjda mi odobre...

Rekli su da moras izaci, znaci donose odluku , ja planiram do kraja sedmice aplicirati za turisticku :D valjda mi odobre...

Hooooo daj Boze,sa njima nista nije sigurno. Moj ti je savet da ako mozes ides na onu gde si sam sebi sponzor da ti ne bi trazili bond. A i mozes da je produzis. Jer ja sam odobrenje za prvu turisticku gde mi je muz bio sponzor cekala 8 nedelja.

:O :O :O Ne,oni stvarno nisu normalni..

Zvala sam ih pre neki dan i rekose da su od septembra do sad bile priorited turisticke vize jer im je tada vrh sezone za turisticke, i tada fakticki niko nije ni odobravao ove nase... kaze sada rade polako na njima... tako da uskoro :) msm dobicemo svi fobiju od reci uskoro i strpljenje :)

drz' te se, tu smo, polako ali sigurno ;)

Zvala sam ih pre neki dan i rekose da su od septembra do sad bile priorited turisticke vize jer im je tada vrh sezone za turisticke, i tada fakticki niko nije ni odobravao ove nase... kaze sada rade polako na njima... tako da uskoro :) msm dobicemo svi fobiju od reci uskoro i strpljenje :)

Pa naravno ,oni uvek imaju odgovor na to ko ima prednost. Svi imaju prednost a kad imaju partnerske vize.. :( joooj strpljenje,strpljenje. . :)

I ja sam dobila odgovor uskoro :-)
Pitala sam ih sta to znaci, kaze ljubazan decko :-) moze to biti bas danas ili za par dana heehhheehe
Taj dan je prosao :-)
Cekanje se nastavlja

Hit mi je to sto su im prioritet bile turisticke :-))))
Zajebancija na kvadrat ali sta cemo drugo osim da komentarisemo :-)

Ako su ti rekli da moras izaci iz Australije, uradi to sto prije, jer negdje sam procitala da ako te obavjeste o tome, da cekaju do nekih 20-ak dana da li ces ispostovati njihov nalog...provjeri, ne prihvataj ovo na prvu.......mogu ti odobriti vizu cak odmah kad prodjes pasosku kontrolu na aerodromu

Ako su ti rekli da moras izaci iz Australije, uradi to sto prije, jer negdje sam procitala da ako te obavjeste o tome, da cekaju do nekih 20-ak dana da li ces ispostovati njihov nalog...provjeri, ne prihvataj ovo na prvu.......mogu ti odobriti vizu cak odmah kad prodjes pasosku kontrolu na aerodromu

Da,rekli su da ce odluka biti donesena kad napustim zemlju i da to moze biti na minimum 5 dana i da ih obavestim o planovima za putovanje. Napisala sam im da mi je karta bukirana za 15.februar. Gde to da proverim?

Back