Verenička i Partner viza - Australija

poz svima ja sam odbivena od vize kao sto znate sad sam usla na forum i citam kako vas maltretiraju sa tim cekanjem i samo vam produzavaju samo jedno mi je krivo jer ja kad sam pisala zasto sam odbivena a odbivena sam krivicom ambasade jer oni su mi cak i interviju promenili i mnogo sto sta pojedini na forumu su bili na stani ambasade i branili su ambasadu tako sto su rekli da su i oni ljudi pa imaju pravo da grese ali tek sad vidiim da posto su pojedini vec na ivici nervnog sloma sto ih ambasada vuce za nos pa sad se ambasada i psuje i okrivljuje samo jedno cu reci nebi mi bilo krivo da sam odbinema mojom krivicom ali krvo mi je jer ti idioti iz abasade rade sta im se hoce pa cak menjaju i intervju kako bi odbili od vize ali okkkk moj suprug i ja idemo dalje i ako je previseeeeeeeeeeeeeee skupo taj njihov tribunal kosta 1600 dolara a advokat trazi 10.000 dolara a de su dokumenta sto traze to je strasno ali idemo daljeeeee samo jos ovo cu reci pa ljutite se na mene koliko hocete ambasade se igra ljudima kako oni hoce samo da im se placaaaaa nadam se da nece niko biti odbiven vise ali ja njima ne verujem vise nistaaaa to su banditi koji rade kako im se hoce kod njih nema jedan zakon i jedna procedura vec kako koga hoce da zajebavajuuuuu toliko od mene ali na kraju videcete da sam u pravuuuuuuu

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: tako je prema tome evo vatromete za one koje ambasada vuce za nos i za koje nisu nama vjerovali meni je iskreno drago

- - - - - - - - - -

posto su pojedini branili ambasadu sad ne bi trebali da se ovde na forumu zale zato sto je ambasada u pravu i ja se sada slazem sa ambasadu mada su mene i moju zenu odbili ali ja ipak idem dalje i ne odustajem

:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet: tako je prema tome evo vatromete za one koje ambasada vuce za nos i za koje nisu nama vjerovali meni je iskreno drago

- - - - - - - - - -

posto su pojedini branili ambasadu sad ne bi trebali da se ovde na forumu zale zato sto je ambasada u pravu i ja se sada slazem sa ambasadu mada su mene i moju zenu odbili ali ja ipak idem dalje i ne odustajem

(sad):(
Nadam se da cete izgurat do kraja i dobiti Vizu.
Nema predaje! :)

- - - - - - - - - -

Ja ne kapiram ove vatromete ?

Niko ovde ne brani ambasadu :-) vec samo iznosi svoje licne stavove i odnos sa ambasadom tj. sa imigracionim koje obradjuje nase slucajeve odnosno zahteve.
Shvatam vas bes i ocaj jer svi koji su ovde na forumu prolaze kroz istu agoniju.
Svi smo postupali po sopstvenom nahodjenju, neki su radili preko advokata, neki proucavali sajt pa se kosultovali sa ljudima iz ambasade, neki su samo slusali sta im kazu sluzbenici koji se javljaju na tel...

Svi smo pod istim krovom ovde i samo mozemo da se nadamo najboljem.

Tako da nam ostaje da cekamo i dalje voleli ih ne voleli :-)

Stvarnooo?! Nisam videla taj post! Sve u svemu ziv sam ti primer da ta informacija nije tacna :) Meni je na tom forumu nick Veverica...

da nam dam malo vjetra u jedra......Hoshi, sa australiaforum-a dobio/la je vizu nakon 10 mjeseci i 4 dana (pogledaj tu srecu), i on/ona je iz high risk country....aplicirao/la preko BG ambasade (ja sam preko Beca), al znam da je vecina BG.....cure drzimo palceve jedne drugima.......nesto se pozitivno desava

Back