Verenička i Partner viza - Australija

hahahaha skontala sam da je jedna od nas.....imas postovo na Belgrade processing time

kad pogledam statistiku, tu vidim da se PMV odobrava prije od partner

- - - - - - - - - -

hahahaha, jos kad se pocnemo prozivati nick-ovima

Da da hehehhe sirimo pipke na sve strane :)
Nisam obratila paznju na statistiku... Tacnije ja im onda kvarim prosek :) hahahha jbg

Interesuje me, pitanje iz ambasade, vasi planovi za buducnost? se provlaci kod svakog ko je prosao intervju.

A moje pitanje vama svima je, jel postoji odgovor koji oni ocekuju ili treba bit krajnje iskren?
Jel pozeljno reci radit cu ili imam vec posao tamo..ili planiram porodicu; ne planiram radit..nije mi bas to jasno. Sta vi mislite? Utice li to pitanje i nas odgovor na konacan ishod aplikacije:confused::rolleyes:

jaoj daj boze ili vec koga da molim :)))

- - - - - - - - - -

Interesuje me, pitanje iz ambasade, vasi planovi za buducnost? se provlaci kod svakog ko je prosao intervju.

A moje pitanje vama svima je, jel postoji odgovor koji oni ocekuju ili treba bit krajnje iskren?
Jel pozeljno reci radit cu ili imam vec posao tamo..ili planiram porodicu; ne planiram radit..nije mi bas to jasno. Sta vi mislite? Utice li to pitanje i nas odgovor na konacan ishod aplikacije:confused::rolleyes:

svakako je najbolje iskreno.
pricas planove za buducnost koji su vezani za vas, za vasu zajednicu, bla bla, da cete raditi oboje, da stvarate za vas, da vam bude lepo :), da imate decu - mozda ako zelite *zavisi od slucaja
kako cete raditi da biste sebi stvorili bolju buducnost, novu kucu, kola, da putujete, uzivate zajedno. tako nesto, ne znam ni ja

jaoj daj boze ili vec koga da molim :)))

- - - - - - - - - -

svakako je najbolje iskreno.
pricas planove za buducnost koji su vezani za vas, za vasu zajednicu, bla bla, da cete raditi oboje, da stvarate za vas, da vam bude lepo :), da imate decu - mozda ako zelite *zavisi od slucaja
kako cete raditi da biste sebi stvorili bolju buducnost, novu kucu, kola, da putujete, uzivate zajedno. tako nesto, ne znam ni ja

Hvala Milenaja na odgovoru :):)

[dQUOTE=gdja ljubisavljevic;29582970]Srecna Nova svima koji cekaju ,cekamo,nadam se da cemo docekati. Ja sam trenutno u Australiji a partner viza mi je na procesu 10 meseci.. a kada sam pitala gospodju koja radi na nasoj vizi sta se desava bla bla,ona je odgovorila da dok sam ja u Australiji odluka ne moze biti donesena. A Milena ceka duze od mene i nije u Australiji. Cisto za*ebavanje.[/QUOTE]
djo Ljubisavljevic
Nadam se da ce nam uskoro svima javiti pa da slavimo :-)
Sve najbolje nam zelim :-)

Božija milost nek Vas prati, nek se dobro dobrim vrati, ovo Vam je moja želja Slavi Hrista Spasitelja. Gospod neka vas svuda vodi Srećan Vam Božić Hristos Se Rodi!

Drugari,Svaku blagodet od Boga Vam zelim i da Bog da da uskoro svi budemo u zagrljaju nasih voljenih :heart:

- - - - - - - - - -

Schaltten srecana sam zbog tebe :D..uzivaj maksimalno..cula sam od muza da je Pert mnogo lep

Back