Verenička i Partner viza - Australija

neznam evo cekam drugaricu da cita ovo jer ja neznam engleski molim vas ako je bio jos neki slucaj ovakav recite mi sta dalje da radim ne razumem zasto ovo rade 6 meseci 7 nista mi nisu javili nadal asam se dobrom kad eto sta su uradili

- - - - - - - - - -

i to su mi danas poslali subotom rade znaci izludela sam verujte mi

neznam evo cekam drugaricu da cita ovo jer ja neznam engleski molim vas ako je bio jos neki slucaj ovakav recite mi sta dalje da radim ne razumem zasto ovo rade 6 meseci 7 nista mi nisu javili nadal asam se dobrom kad eto sta su uradili

- - - - - - - - - -

i to su mi danas poslali subotom rade znaci izludela sam verujte mi

jesi li na partner ili PM??

da sad ce doci kod mene i javicu vam odma koji je razlog ali ovo ubija toliko se covek nada raduje i na kraju sve padne u vodu nedao bog nikome da se ovo desi i da prodje koz sta prolazimo moj muz i ja nedao bog nikome

mukimaja1..i ja ne mogu da verjem zasto su to uradili ako je sve iskreno i ok???..samo polako mukimaja1 znam da ti je tesko ali pokusaj da sacuvas mir ..kada se dvoje vole uvek se nadje nacin da se bude zajedno..ja mislim da imas pravo da se zalis na tu odluku..e mislim da je sada dobro da se uzme migracioni advokat..i ja izcekujem da cujem sta su ti naveli kao razlog

ovo je strasno verujte mi pa ja dam htela da se udam za papire i samo da sredim svoj zivot to sam mogla ovde blize nemacka ili bilo koja drzava a ne da odem bogu iza ledja da bi se sredila i jos preko svega toga da cekam ovoliko mislim ovo je van pameti sta rade sa nama

- - - - - - - - - -

prilozila sam sve papire i slike su mi trazili bilo koje zajednicke ali sad kao naveli da sam trebala sa vencanja da posaljem a lepo sam ih pitala koje ovo je cisto maltretiranje

- - - - - - - - - -

uynamo se vec godinu dana i pise da nije dovoljan samo skype pa kako da budemo u kontaktu na ovakoj daljini ja skype ne gasim sa suprugom 24 sata non stop smo zajedno

ovo je strasno verujte mi pa ja dam htela da se udam za papire i samo da sredim svoj zivot to sam mogla ovde blize nemacka ili bilo koja drzava a ne da odem bogu iza ledja da bi se sredila i jos preko svega toga da cekam ovoliko mislim ovo je van pameti sta rade sa nama

- - - - - - - - - -

prilozila sam sve papire i slike su mi trazili bilo koje zajednicke ali sad kao naveli da sam trebala sa vencanja da posaljem a lepo sam ih pitala koje ovo je cisto maltretiranje

- - - - - - - - - -

uynamo se vec godinu dana i pise da nije dovoljan samo skype pa kako da budemo u kontaktu na ovakoj daljini ja skype ne gasim sa suprugom 24 sata non stop smo zajedno

Zao mi je,Izvini sto te pitam koliko je on puta dolazio? Pise li da imas pravo zalbe?

jesu da je nas brak iz koristi zamislite a nije tako verujte mi jedva smo cekali vizu da dobijem da je bilo iz koristi nebi bili non stop na kam tako spavamo i ustajemo

- - - - - - - - - -

nemoj da se izvinjas dolazio je jednom na 3 meseca jer ima tamo decu sam ih cuva da pise da iammo prava na zalbu izvinite ako gresim u pisanju sva se tresem i placem dok vam pisem

Kada sam ja sa tada Verenikom u Julu aplicirala za Verenicku Prospective Marriage mi smo im prilozili nasa pisma kako smo se upoznali ,pisma od 4 svedoka,slike,slike poklona a sada kaka smo se vencali i usli u Partner ,dali im vencani list,isla sam kod doktora,slike sa vencanja ,fotokopija mog novog pasosa i jos nesto sada treba da im posaljem..cekam da mi muz posalje iz AU...meni su trazili slike sa vencanja..ne znam kako ti to nisu rekli??..oni traze neke opipljive dokaze..ja sam im slal od poruka print skrin sa Vajbera ,yahoo mejlove i mesisinger mejlove jer njemu Skype ne funkcionise tamo gde je najbolje

sve sam im prilozila veruj mi cak sta smo sve pisali i vencani slist sve e te slike sa vencanja jer su mi rekli bilo koje samo da smo zajedno slikani a imaju i oni gresku jer jedno dete koje mu je rodjeno u australiji njega nisu uveli niti ga ovde spominju ovi koji su rodjeni ovde oni su pomenuti a ovo ne

drage moje stvarno mi je zao ako sam vas sad uplasila i unela vam onaj crv sumnje bice svama sve oke one koje nisu dobile vizu dobiicte uskoro bog ce bar vas da obraduje a vi dame moje obradujte i mene sa vasim vatrometom da se ja svama radujem ja sam vam najjjjj veci baksuz na svetu :sad2:

Nisi mukimaja 1 bakzus...dace Bog da bude sve ok..i oni iz amb su samo ljudi i grese u procenama..zato cete ih vi u narednih 70 dana razuveriti

Znas kako se kaze nada umire poslednja..mozda morate nekim drugim putem da idete..samo Bog to zna zasto..vase je da se borite..nesmete poklektnuti draga..evo meni moj muz isto kaze ako se desi tako nesto (pricali smo na tu temu sta ako se desi ne daj Boze) boricemo se i naci put da im dokazemo..videces sada ti je to sveze..ali ljubav ce ti dati snagu ..videces:)

Back