tratincica75
Zainteresovan član
- Poruka
- 146
Izgleda da su nam se kopirali stari postovi , malo za treniranje zivaca , cisto da pomislimo da je krenulo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da su nam se kopirali stari postovi , malo za treniranje zivaca , cisto da pomislimo da je krenulo
Ja vidim ima novih poruka na forumu, reko poceli vatrometi, kad ono zamalo
koki65, kako nokti, dzigerica, zivci?
E ovako drugari,,,, aplicirao sam 11.12.2014, i od tada nisam imao kontakt sa ambasadom do aprila, krajem aprila , tacnije 27.04 sam imao konverzaciju sa mojim CO, pricali smo deset min, samo mi je rekao da uradim lekarski, dostavim podatke o policiji i mojoj adresi ( vecina zna o cemu pricam) a da bi prvog maja na tri meseca otputovao u australiju turisticki, aplicirao sam 27 februara za turisticku,,,, kad sam se vratio , pitao sam ambasadu dal im trebaju desavanja u australiji i ostali dokazi, a ostali dokazi su transver novca koji mi je zena slala pre turisticke vize, oni su rekli da, i ja sam pitao kako mi napreduje viza , dobio sam odgovor isto kao i vlada, znaci od 10-14 meseci je proces i to je to, ja sam ih kontaktirao krajem avgusta,,,, u sustini sve sam radio kao i vlada, koji je dosta ucinio da radimo sigurno i bez gresko, moram da ga pohvalim, al kao instruktor predohitrio me je jedan dan hahahha, uglavnom cvrsti dokaZi resavaju sve!!!! Strpljenje i zelim svima od srca da dozivite ovo sto smo mi , a ti vlado moras napraviti tabelu , hahahha , pozdrav