Vera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo sam se smejao. Nema potrebe niko nikoga da razbuca. Zašto bi čovek čoveku bio šakal? Da ste malo ozbiljniji došao bih na ovu temu. Ja sam samostalan - nijesam ni jedan od prozvanih nickova.

ristob:
Samo sam se smejao. Nema potrebe niko nikoga da razbuca. Zašto bi čovek čoveku bio šakal? Da ste malo ozbiljniji došao bih na ovu temu. Ja sam samostalan - nijesam ni jedan od prozvanih nickova.

Hm...eto ti sad...ccccc...kaže se vuk...ali znam da znaš i ti znaš da ja znam šta sad ovo znači...heheee...:twisted:
Ti bi došao na neku temu...veličanstvo...cccccc...od komunjare do vernika mali je korak...ili veliki...nema potrebe ti da dolaziš...eto mene za tobom...hehee...gledaj u retrovizor...:twisted: :arrow: :twisted:

samo sam se zbog zhilota namuchila da nadjem crkveni kalendar... da malo obnovim skromno mi znanje o pravoslavlju....
elem na poslednjim stranicama postoji neki kratak pregled gradiva o veri i bogu i kojechemu....
pominju se svete tajne.... miropomazanje i osvecjenje jeleja (ulja).... ima ih josh... al ovo sam izdvojila jer nemam pojma shta je.... pa ako bi neko
bio ljubazan.... :D

jesusmailba2.gif

ristob:

samo napred. odavno nismo imali jednog ozbiljnog cyber preacher-a, još od kad je zilot digao ruke od forumskih bludnika...a hadži mihajlo nastradao od zločinačke moderatorske ruke, kao pravi velikomučenik...

Šakal:
Hm...eto ti sad...ccccc...kaže se vuk...ali znam da znaš i ti znaš da ja znam šta sad ovo znači...heheee...:twisted:
Ti bi došao na neku temu...veličanstvo...cccccc...od komunjare do vernika mali je korak...ili veliki...nema potrebe ti da dolaziš...eto mene za tobom...hehee...gledaj u retrovizor...:twisted: :arrow: :twisted:

sitne dushe shakale... sitne dushe... 8)

Šakal:
Posto ne zelis da @ristob dodje ovde, onda nema ni mene, jer on i ja smo "u paketu" :D. Zao mi je zbog toga jer bismo imali o cemu da caskamo. Ipak razmisli, jer ja bih rado na Veru. :D

stnco:
Posto ne zelis da @ristob dodje ovde, onda nema ni mene, jer on i ja smo "u paketu" :D. Zao mi je zbog toga jer bismo imali o cemu da caskamo. Ipak razmisli, jer ja bih rado na Veru. :D

Hm...na Veru bi mnogi...koliko vidim...:lol:
Hm...lik misli da se nešto vrti oko i zbog njega...cccccc...
Ma videćemo se mi na nekoj od tema...sigurno...i biće ''ćaskanja''...sigurno...:twisted:

Dakle,mnogo istraumiranih malih crvenih ......Pa dobro evo neko je zahvaljujuci meni procitao svoje prvo crkveno stivo...tj. crkveni kalendar...HOHOHOHO......Draga deco horoskopa,nadam se da cete se cuvati od bluda i ne morala u ovim izmisljenim praznicima... :lol: 8-) ............... :shock: .......POKAJTE SE...........

Zilot cacanski:
Dakle,mnogo istraumiranih malih crvenih ......Pa dobro evo neko je zahvaljujuci meni procitao svoje prvo crkveno stivo...tj. crkveni kalendar...HOHOHOHO......Draga deco horoskopa,nadam se da cete se cuvati od bluda i ne morala u ovim izmisljenim praznicima... :lol: 8-) ............... :shock: .......POKAJTE SE...........
Da li se varam ili si i ti jedan od onih koji pokusava da "kaldrmise ulice" koje je beli, moderan svet, odavno asfaltirao?

Vrlo umna misao stnco........i oni koji su kaldrmisali mislili su da su veci od Boga jer vise ne idu po blatu...eto ti sad asfaltiras........ako malo zastanes osetices ogromnu kolicinu betona na srcu ,na mestu gde treba da ti je ljubav prema srpskom rodu,prema Bogu i svetoj veri pradedova.........

Zilot cacanski:
Vrlo umna misao stnco........i oni koji su kaldrmisali mislili su da su veci od Boga jer vise ne idu po blatu...eto ti sad asfaltiras........ako malo zastanes osetices ogromnu kolicinu betona na srcu ,na mestu gde treba da ti je ljubav prema srpskom rodu,prema Bogu i svetoj veri pradedova.........
Ne, ja ne asfaltiram, pametni ljudi su to davno asfaltirali. Ja se samo pitam zasto ti pokusavas da kaldrmises, pa govoris o nekim izmisljenim praznicima.
A velika misao je tek ovo sto sam naglasio. Mozes li ti malo da racionalno razmisljas, nezavisno od tog tvog Boga i svete vere pradedova. Postuj i Boga i svetu veru pradedova, ali se osvrni malo oko sebe. Videces moderne ljude i moderno vreme, u kome vise ne mozes da ides napred a okrenut u nazad.

stnco:
Ne, ja ne asfaltiram, pametni ljudi su to davno asfaltirali. Ja se samo pitam zasto ti pokusavas da kaldrmises, pa govoris o nekim izmisljenim praznicima.
A velika misao je tek ovo sto sam naglasio. Mozes li ti malo da racionalno razmisljas, nezavisno od tog tvog Boga i svete vere pradedova. Postuj i Boga i svetu veru pradedova, ali se osvrni malo oko sebe. Videces moderne ljude i moderno vreme, u kome vise ne mozes da ides napred a okrenut u nazad.
Svima srećni praznici i sve najbolje!
Vidimo preko silikonske hirurgije (sex u stotoj!!!!) i komp-bio-genetskog inženjeringa koliko idu napred, kad hoće da naprave bolje nego što je Bog napravio. Gde li će vas odvesti taj napredak? Preporučujem da pažljivije pročitajte Bibliju, posebno Otkrovenje.

Па јест, некад је и локомотива била ђавоља справа која је најављивала пропаст света, а сукња изнад чланака потпуно морално посрнуће друштва!

ristob:
Vidimo preko silikonske hirurgije (sex u stotoj!!!!) i komp-bio-genetskog inženjeringa koliko idu napred, kad hoće da naprave bolje nego što je Bog napravio. Gde li će vas odvesti taj napredak? Preporučujem da pažljivije pročitajte Bibliju, posebno Otkrovenje.
Nije tebi vazno gde ce odvesti napredak, nego kako se taj mali, nistavni, neverni covek usudi da ide protiv svemocnog Boga i da ispravlja njegove greske.

ristob:
"Naravno, prelepa stvar u vezi sa Biblijom je sto u njoj ima citata da opravdaju, bilo sta, cak blud, incest ili cedomorstvo". Citat iz "Svete varalice" (str 102) od Dzoane Haris.

ristob:

Hm...Crkva je do pre par godina unazad bila protiv interneta...Đavolje delo...kao i kompjuter...kao i mnoge stvari pre...zašto koristiš sve pogodnosti modernog sveta!?Kad si toliki vernik što se u potpunosti ne posvetiš tome...odeš u neki manastir i zamonašiš se...!?
Ja tebi preporučujem da uključiš mozak...doduše...moraš Bibliju ostaviti po strani...ako hoćeš da ne ometano radi...

Šakal:
Hm...Crkva je do pre par godina unazad bila protiv interneta...Đavolje delo...kao i kompjuter...kao i mnoge stvari pre...zašto koristiš sve pogodnosti modernog sveta!?Kad si toliki vernik što se u potpunosti ne posvetiš tome...odeš u neki manastir i zamonašiš se...!?
Ja tebi preporučujem da uključiš mozak...doduše...moraš Bibliju ostaviti po strani...ako hoćeš da ne ometano radi...
Crkva je imala, i još uvek ima, zabluda. Ni ona nije amnestirana od pogrešnog tumačenja Biblije. Više Crkva nije potpuno protivu (i svake) nauke.
Ne treba ništa prejudicirati ali imam ozbiljnu naklonost prema monaštvu.
Kad bi samo znao koliko Bog uključi mozak čoveku, smesta bi se odrekao svega u tvojoj glavi čime se toliko dičiš. No, evo ti i uteha. Koga Bog odluči da spasi on uvek nađe načina kako to da se ostvari. Nemoj misliti da je puka slučajnost ili obična igra tvoje naprasno interesovanje za religiozne teme. Bićeš ti veći vernik od mnogih.

Hm...:lol:
E moj Risto...pa ti očito ne pratiš...šta drugi pišu...ccccc...
Šakal je studirao pa napustio teologiju...:lol:
A naravno,usput se nešto i naučilo pa i zapamtilo...tako da je ovo staro gradivo...:lol:
Kod mene je obrnuto...ti si bio ateista pa postao vernik...ja sam bio vernik pa postao ateista...:lol: Ybg. bio sam mlad pa mi se da i oprostiti...ali šta bi tebi pa da pod stare dane skreneš sa puta!!?:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back