U Saturnovoj rupetini vjerovatno.
Si vidio nove snimke ???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Saturnovoj rupetini vjerovatno.
Si vidio nove snimke ???
Jedan od njih je ovaj...
![]()
A kako stvari stoje Saturn nema mnogo onih prstenova a našta smo nekako bibli...navikli.![]()
Pajdo da li znaš da na Saturnovom mesecu Titanu...postoji voda...A gde je voda ne bi bilo neopbično da ima i nekog ...života...
Mota mi sa takvo nešto po glavi .
A znaš li da Saturn ima ime FALSIFER između ostalih iz davnina.
Podsjeća li te to na nešto??
A najljepši je sigurno planet u našem sistemu.
Poznato???
Pajdo nisam znao da je Saturn poznat i pod imenom Falsifer. Nešto se sećam da je ime Saturn bivalo kao neka tajna kod starih Haldeja i da su ga označavali njihovim svetim brojem 60.![]()
STUR je kaldejski Saturn i ima NUM vrijednost 666.
Ah ta pusta astrologija. Ovo stur za Saturn kod starih Haledejaca prethodnika Vavilonaca sam znao ali sam nekao bio uveren da je sveti broj kod njih 60 a ne 666. Hebiga.
A ovo je...
![]()
indijski bog Ganeš...a zaštitnik je indijske astrologije.![]()
Ma prevaranti .
Naprđivanje teško.
Jedina istina je Šumadija i kolo Šumadijsko.
Tu se svjet kovao i smišljali su se planovi .
Zašto tako Pajdo...Da li znaš čega je sve bog Ganeš...To je bog znanja, obrazovanja, mudrosti, umetnosti a i...brojeva. Možda to nisi znao.![]()
Ironija pajdo ironija...................
Hebiga ali mnogo njih veruje u tu ironiju. A u vezi sa Ganešom ima i o ...mesecu...koji je simbol UMA.![]()
Šta mislite o ovom...
"Mi se ne prestajemo igrati zato što postajemo stariji; mi brže starimo ako se prestanemo igrati."
Verujete li da to takvim zaista i biva...I to bi bilo za laku noć ovde.
VERA...ŠTA JE TO...
Zaluđivanje za široke narodne mase.
''Razumi da bi verovao, veruj da bi razumeo''
(Intellige ut credas, crede ut intelligas) To je moto učenja o veri Sv.Avgustina.
Sveti Tertulijan kaza...''credo guia absurdum''...verujem jer je nerazložno.. Neki ovo pripisuju i Sv.Avgustinu.Kako na ''Religiji'' biva obavezno pozivanje na veru,hajde da razjasnimo...šta je to vera...Postoje različita verovanja kao...
1.Bibliologija - Verovanja o Bibliji
2. Teologija - Paterologija -Verovanja o Bogu.
3. Hristologija - Verovanja o Hristu.
4. Soteriologija - Verovanja o spasenju.
5. Pneumatologija - Verovanja o Svetom Duhu.
6. Eklesiologija - Verovanja o crkvi.
7. Eshatologija - Verovanja o poslednjim događajima.
Šta je po vama vera,u kakvom je odnosu sa moralnim vrednostima,šta su moralne vrednosti u smislu vere u šta,koga i zašto verujete.
Dieharderologija- kad verujes da ce Brus Vilis sve da nas spasi i pri tom te voajerise odozgo![]()
Šta mislite o ovom:
''Ljudsko srce ima nezgodnu naviku da sudbinom naziva samo ono što ga satire.''
Alber Kami
Zašto skoro niko i nikada ne kaže da mu je takva sudbina kada mu se dešava nešta lepo i osmišljeno u životu...Zašto se sudbina podvodi, samo pod ono neugodno...