Aveline Zainteresovan član Banovan Poruka 134 16.06.2014. u 00:01 - VERA...ŠTA JE TO...( drugi deo ) #15.426 Nikada ne čitaš jednu rečenicu samo za sebe već kontekst čitavog posta. U suprotnom praviš čiste logičke greške.
Nikada ne čitaš jednu rečenicu samo za sebe već kontekst čitavog posta. U suprotnom praviš čiste logičke greške.
jerohinac Legenda Poruka 50.074 16.06.2014. u 00:05 - VERA...ŠTA JE TO...( drugi deo ) #15.427 Gogilli*: Prvi put da si nešto smisleno napisala ali kad si već postala svesna toga, bilo bi lepo i korisno da poradiš malo na sebi. Kliknite za proširenje... Stoji da je to smisleno napisala ali savet da poradi malo na sebi...to je nemoguća misija... - - - - - - - - - - Aveline: Ne razumijem? Projektuješ? Kliknite za proširenje... Ako ti je to neka satisfakcija ostani ti u uverenju da Gogi projektuje...
Gogilli*: Prvi put da si nešto smisleno napisala ali kad si već postala svesna toga, bilo bi lepo i korisno da poradiš malo na sebi. Kliknite za proširenje... Stoji da je to smisleno napisala ali savet da poradi malo na sebi...to je nemoguća misija... - - - - - - - - - - Aveline: Ne razumijem? Projektuješ? Kliknite za proširenje... Ako ti je to neka satisfakcija ostani ti u uverenju da Gogi projektuje...
jerohinac Legenda Poruka 50.074 16.06.2014. u 00:10 - VERA...ŠTA JE TO...( drugi deo ) #15.428 Aveline: Nikada ne čitaš jednu rečenicu samo za sebe već kontekst čitavog posta. U suprotnom praviš čiste logičke greške. Kliknite za proširenje... Kaza li mi to onako metaforično da tvoje postove treba da čitam onako ...kao bibliju u kontekstu... Hajde probaj ti pa uzmi bilo koju rečenicu iz bilo kog mog posta pa joj pronadji neko tumačenje...izvan konteksta. To češ teško uspeti.
Aveline: Nikada ne čitaš jednu rečenicu samo za sebe već kontekst čitavog posta. U suprotnom praviš čiste logičke greške. Kliknite za proširenje... Kaza li mi to onako metaforično da tvoje postove treba da čitam onako ...kao bibliju u kontekstu... Hajde probaj ti pa uzmi bilo koju rečenicu iz bilo kog mog posta pa joj pronadji neko tumačenje...izvan konteksta. To češ teško uspeti.
Borac za prava zivotinja Legenda Poruka 51.037 16.06.2014. u 07:09 - VERA...ŠTA JE TO...( drugi deo ) #15.429 A opomenula sam vas da ovo nije kafana.